"Ο μόνος άντρας που..." - Η Άννα Μαρία Ηλιάδου σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για την σχέση της με τον MadClip

"Ξέρω εγώ τι έγινε..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

9 μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο του MadClip, και λίγες ώρες αφότου βγήκε το τελικό πόρισμα που επιβεβαίωσε για ποιον λόγο ο τράπερ έχασε την ζωή του (δείτε το εδώ), η Άννα Μαρία Ηλιάδου έσπασε την σιωπή της και μίλησε πρώτη φορά για την σχέση που είχαν οι δυο τους, λίγο πριν εκείνος φύγει από την ζωή.

Υπενθυμίζουμε πως, στο γνωστό μοντέλο χρεώθηκε σχέση με τον δημοφιλή ράπερ Madclip. Μάλιστα λίγο καιρό πριν εκείνος φύγει από τη ζωή είχε κυκλοφορήσει βίντεο που τους έδειχνε μαζί σε πολύ τρυφερές στιγμές. 9 μήνες μετά την τραγική απώλεια του Madclip, το μοντέλο απάντησε και για τη σχέση της με τον αδικοχαμένο ράπερ.

«Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου, τίποτα άλλο. Έχει γραφτεί ότι έχω σχέση με άνθρωπο που δεν είχα. Δεν είχα σχέση μαζί του. Δεν θέλω να συζητήσω για αυτό δεν το έχω συζητήσει κιόλας. Ξέρω εγώ τι έγινε και αυτό είναι που μετράει», σημείωσε η Άννα – Μαρία Ηλιάδου στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

H ίδια, μίλησε και για το «GNTM», το οποίο την ανέδειξε. Όπως είπε, είναι σα να μην έλειψε ποτέ η Βίκυ Καγιά ενώ σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που αντικατέστησε το μοντέλο και παρουσιάστρια…

Γι' αυτό το λόγο δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του MadClip η Άννα Μαρία Ηλιάδου

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου 02:30 τα μεσάνυχτα όταν ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής. Ο αγαπημένος τράπερ έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε κολώνα. Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί και έπειτα να μεταφερθεί αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και τέλος στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πριν το τροχαίο διασκέδαζε σε γάμο φίλων και συνεργατών του μαζί με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Φουρέιρα η οποία παραλίγο να έμπαινε στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί του με σκοπό να την πάει στο σπίτι της.

Η κηδεία του Mad Clip πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Μάλιστα, υπήρχε τόσος κόσμος στο τελευταίο "αντίο" που σύμφωνα με καταγγελίες προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε τάφους οι οποίοι ποδοπατήθηκαν.

Ωστόσο, ηχηρή απουσία στην κηδεία του ήταν η Άννα Μαρία Ηλιάδου, με την οποία φερόταν πως διατηρούσε σχέση μετά το χωρισμό του από την επί 4 χρόνια σύντροφο του Αρετή.

Καμία κάμερα ή φωτογραφικός φακός δεν βρήκε την νικήτρια του GNTM στην Νεκρόσιμη Ακολουθία του Mad Clip. Ωστόσο, μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω και τον λόγο που το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να μην τον αποχαιρετήσει από κοντά, παρά μόνο από μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Ο λόγος είναι πολύς βαρύς και αυτό γιατί η Άννα Μαρία έχει ζήσει παρόμοια τραγωδία στο παρελθόν και συγκεκριμένα, όταν ήταν ακόμη μωρό. Σε ηλικία 34 ετών - ίδια με του Mad Clip - και σε τροχαίο έχασε τον μπαμπά της, τον οποίο δεν κατάφερε ποτέ να γνωρίζει καθώς μετρούσε μόνο λίγους μήνες ζωής. Μάλιστα, για το τραγικό αυτό περιστατικό είχε μιλήσει σε συνέντευξη της.