«Τα παιδιά είναι ευλογία» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου και της συζύγου του μετά τη βάφτιση του γιου τους

θα θέλανε και τρίτο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά είναι ευλογία» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου και της συζύγου του μετά τη βάφτιση του γιου τους

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του Χάρις Δαμιανού βιώνουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, από τότε που ήρθε στο κόσμο το παιδάκι τους αλλά και η χθεσινή μέρα υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητική και χαρούμενη για το ζευγάρι.

Ανήμερα της ημέρας του πατέρα βάφτισαν τον γιο τους, το μεσημέρι της Κυριακής 19/6. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Γιώργος.

Οι δηλώσεις Καλλιάνου - Δαμιανού μετά τη βάφτιση του γιου τους

«Αν μας αξιώσει ο Θεός θα κάνουμε και άλλο παιδάκι. Τα παιδιά είναι ευλογία, μακάρι να μας αξιώσει να κάνουμε και άλλα παιδάκια, κουράγιο να έχουμε. Εγώ θα ήθελα και τρίτο, αλλά ο Γιάννης μου λέει όχι», αποκάλυψε η Χάρις Δαμιανού.

Ο λόγος που δεν ήταν παρών στον τοκετό της γυναίκας του - «Ήμουν σε...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 4/2 ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού. Ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που δεν ήταν παρών στον τοκετό της συζύγου του, όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους.

«Ήταν φυσιολογική γέννα, ήμουν απ’ έξω εγώ. Δεν τα μπορώ εγώ τα νοσοκομεία και τα αίματα. Ήμουν σε συνεχόμενη επικοινωνία με τον γιατρό μας. Κάθε πέντε λεπτά τον έπαιρνα τηλέφωνο, δεν τον άφηνα να κάνει τη δουλειά του. Πέρασε μισή ώρα τον ξαναπήρα τηλέφωνο και εκεί που το σηκώνει ακούω ένα κλάμα μωρού.

Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου» αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος που λύγισε πριν μερικές μέρες στον αέρα του MEGA.