Με γυαλιά και μούσια - Σπάνιο στιγμιότυπο της Έλενας Τσαβαλιά με τον αδερφό της

Λίγες φορές τον έχουμε δει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με γυαλιά και μούσια - Σπάνιο στιγμιότυπο της Έλενας Τσαβαλιά με τον αδερφό της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της, ενώ φυσικά πρωταγωνιστές στα περισσότερα από αυτά είναι η οικογένειά της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της)

Η όμορφη ηθοποιός μάλιστα πριν μερικές ώρες μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον αδερφό της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τον οποίο τον έχουμε δει θα λέγαμε λίγες φορές.

Βέβαια, μπορεί να αδέρφια, αλλά η ομοιότητα μεταξύ τους είναι πολύ μικρή.

Ο αδερφός της Έλενας Τσαβαλιά

 Αδερφός Τσαβαλιά

Ο άγνωστος γάμος της πριν τον Μάρκο Σεφερλή

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έζησαν στιγμές ευτυχίας, καθώς γιόρτασαν την 13η επέτειο του γάμου τους. Μαζί είναι για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ φαίνεται πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί, ενώ ο ένας στηρίζει τον άλλον σε οποιοδήποτε βήμα του.

Ωστόσο δεν ήταν πάντα τα πράγματα έτσι. Πριν από τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά ήταν ερωτευμένη και μάλιστα ο έρωτας την οδήγησε και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου 1999 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Αργύρη Τσέλλο. Ωστόσο δεν κράτησε για πολύ ο έρωτας μεταξύ τους και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο Κώστας Βουτσάς - παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη - η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή με τον Γιάννη Μάνιο και η Χριστίνα Παππά.

Έλενα Τσαβαλιά Αργύρης Τσέλλος γάμος