Θα βάλετε βαθιά τα χέρια στην τσέπη - Τόσο κοστίζει το χλιδάτο ξενοδοχείο της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου στην Σαντορίνη

Δεν σας πάει ο νους!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θα βάλετε βαθιά τα χέρια στην τσέπη - Τόσο κοστίζει το χλιδάτο ξενοδοχείο της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου στην Σαντορίνη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να κάνει μια ρομαντική απόδραση μέχρι την Γαλλία.

Από την άλλη, κάτι που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι ονειρικό. Άραγε πόσο κοστίζει μια βραδιά στα πολυτελέστατα δωμάτια του;

Τόσο κοστίζει μια νύχτα στο ξενοδοχείο Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί!

Κιβωτός Σαντορίνη

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση…

Κιβωτός - Σαντορίνη

Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Σαντορίνη - Κιβωτός

Το έχουν ζητήσει μέχρι και για ταινίες: Το πελώριο σκάφος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, έχει μαζί με τον αδερφό του ένα απίστευτο ιστιοφόρο σκάφος που το έχουν ζητήσει να πρωταγωνιστήσει και στην ταινία "Πειρατές της Καραϊβικής". Το όνομα του είναι «Prince de Neufchatel» και πλέει μόνιμα στη Μύκονο όπου φιλοξενεί πολλούς διεθνείς celebrities.

Το εντυπωσιακό σκάφος που ναυπηγήθηκε το 1967 έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τον George Michael και τους φίλους του, τη Σακίρα με το σύζυγό της, τον σχεδιαστή παπουτσιών Brian Atwood κ.ά.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο Φίλιππος Μιχόπουλος στο Πρώτο Θέμα και το ένθετο Thema People: «Πριν από κάποιο διάστημα, Αμερικανοί brokers οι οποίοι είχαν δει το Prince de Neufchatel στον Πόρο ήρθαν σε επαφή μαζί μας προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα 2 μηνών. Μας προσέφεραν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να πάει στην Ασία όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Τζόνι Ντεπ». Το αρνηθήκαμε γιατί μας ήταν αδιανόητο να ζήσουμε έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό».

Το σκάφος επίσης στο μέγεθος είναι πιο μεγάλο και από το σπίτι που μένουν με τα δυο παιδιά τους.

 Αυτό είναι το παραμυθένιο ιστιοφόρο σκάφος του Μιχόπουλου

Σύμφωνα με το «βιογραφικό» του, το «Prince de Neufchatel» ναυπηγήθηκε στην Ολλανδία το 1967 και πέρασε στην κατοχή της οικογένειας Μιχόπουλου το 1994. Από τότε και για πολλά χρόνια κρατήθηκε εκτός υδάτων μέχρι να ανακατασκευαστεί και να αποκτήσει τη σημερινή του εικόνα. Το σκάφος επιμηκύνθηκε, ενώ ο εσωτερικός του διάκοσμος υπέστη ολικό λίφτινγκ, συνδυάζοντας τις σύγχρονες ανέσεις με τις κλασικές αναφορές στην ιστορία του.

Κάποιες λεπτομέρειες καθιστούν την ολλανδικής καταγωγής γαλέρα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις των ιστιοπλοϊκών και όχι μόνο: είναι χειροποίητη, ζυγίζει 150 τόνους και τα πανιά της όταν είναι ανοιγμένα καλύπτουν 300 τετραγωνικά μέτρα. Την ίδια ρετρό αίσθηση αφήνουν στον επισκέπτη και οι εσωτερικοί χώροι. Για τη διακόσμηση των μπάνιων χρειάστηκε ένας τόνος μάρμαρο, ενώ τα έπιπλα σχεδιάστηκαν από τον Σπύρο Μιχόπουλο, τον πατριάρχη της οικογένειας, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο γούστο του.