"Καυτά" φιλιά στην παραλία - Δεν κρύβεται ο έρωτας της Μαρίας Καζαριάν για τον σύντροφό της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από τότε που σας παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τον σύντροφο της Μαρίας Καζαριάν, η οποία επιθυμούσε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η σχέση και προσπαθούσε να είναι όσο πιο διακριτική γίνεται.

Παρόλα αυτά, αφού πλέον περιμένει το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους, αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να κρατάει κρυφή της ζωή της και τα συναισθήματά της και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Οι δυο τους φιλιούνται με πάθος και πίσω από αυτό το φιλί διακρίνεται η χαρά τους για το στάδιο της ζωής που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

Τα "καυτά" φιλιά της Μαρίας Καζαριάν με τον σύντροφό της

Μάλιστα, βρίσκονται σε μία παραλία, φορώντας το μαγιό τους, ενώ εκείνη στο κεφάλι της έχει τοποθετήσει ένα μαντήλι, καθώς σε κάθε της εμφάνιση επιθυμεί να δείχνει στυλάτη. Δεν πήγε άδικα, άλλωστε, στο My Style Rocks. Η κοιλίτσα της μπορεί να μην φαίνεται, ωστόσο η εικόνα είναι εξίσου γλυκιά.

Μαρία Καζαριάν

Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα και "έριξε" το instagram

Η Μαρία Καζαριάν πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διανύει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους στην ζωή της αφού περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον αγαπημένο της.

Πλέον η ίδια δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές της αφού απολαμβάνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα με απόλυτη χαρά. Έτσι λοιπόν, όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω της ανάρτηση οι λιγούρες φαίνεται να έχουν "χτυπήσει" κόκκινο μιας και ανέφερε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεν είμαι εγώ είναι το μωρό».