Ιταλός θρύλος του ποδοσφαίρου χωρίζει μετά από 17 χρόνια γάμου - Αποκαλύφθηκε η πέτρα του σκανδάλου

Φήμες ότι έχει σχέση με μια 34χρονη...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ιταλός θρύλος του ποδοσφαίρου χωρίζει μετά από 17 χρόνια γάμου - Αποκαλύφθηκε η πέτρα του σκανδάλου

Ο Ιταλός θρύλος του ποδοσφαίρου Φραντσέσκο Τότι και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάζι, χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου, με αφορμή ένα όργιο από φήμες ότι ο πρώην άσσος των γηπέδων έχει σχέση με μια γοητευτική 34χρονη την Νοέμι Μπόκι. Οι ίδιοι πάντως δεν επιβεβαίωσαν τίποτα στις ανακοινώσεις χωρισμού τους προκειμένου να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Επιδημία έχει πέσει στις προσωπικές ζωές των ποδοσφαιριστών, αφού πρόσφατα είχαμε και τον χωρισμό της Σακίρας και του Πικέ, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια γάμου, επίσης με την αιτιολογία της απιστίας. Τη Σακίρα πάντως τη είδαμε πρόσφατα στην αγκαλιά μελαχρινού άντρα να ξεπερνάει τον πρώην σύντροφο και πατέρα τον παιδιών της.

Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το χωρισμό Τότι - Μπλάζι

Το ισχυρό ζευγάρι της Ρώμης, οι Μπέκαμ της Ιταλίας όπως τους αποκαλούν, απέκτησαν τρία παιδιά μετά τη γνωριμία τους το 2002. Ο εμβληματικός επιθετικός της Ρόμα φημολογείται ότι έχει σχέση με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλη που είναι οπαδός της Ρόμα.

Οι φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο υποδηλώνουν επίσης ότι η Μπλάζι είχε σχέση με έναν Ιταλό επιχειρηματία που δεν κατονομάζεται, τον οποίο συναντά στα γυρίσματα του Big Brother. Ο Tότι έπαιξε για τη Ρόμα όλη την 25χρονη καριέρα του και είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην ιταλική πρωτεύουσα αφού σημείωσε 250 γκολ, διατηρώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες εμφανίσεις και τα περισσότερα γκολ για τον σύλλογο.

Η πρώην σύζυγος του Τότι

Η Μπλάζι εξέδωσε μια δήλωση που ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους χθες το βράδυ, λέγοντας: «Μετά από 20 χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ωστόσο, η διαδικασία χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα προβώ σε περαιτέρω δηλώσεις. Καλώ όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου».

Ο Τότι πρόσθεσε στη δήλωσή του στο Ansa: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί και γίνει για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, που θα είναι πάντα προτεραιότητα στη ζωή μου.

Η Ναόμι Μπόκι είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Τότι

Δεν την απάτησε, είχαν ανοιχτή σχέση! - Οι απίστευτες αποκαλύψεις από την πλευρά του Πικέ

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον χωρισμό "βόμβα" του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα! Το ζευγάρι ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο με κοινή τους δήλωση πως χωρίζει, μετά από 12 χρόνια σχέσης, και λίγο μετά αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο σχετικά με την απιστία του και το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε το γάμο τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την έκδοση της κοινής δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και ότι η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τον Πικέ, κάτι που υποστήριξε ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida», επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

«Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του», δήλωσε ο δημοσιογράφος. «Υπάρχει μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Σακίρα».

Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είχαν μια «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κάτι που το είχαν συμφωνήσει. «Η συμφωνία τους ήταν "εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω", αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», πρόσθεσε ο Jose Antonio Aviles.