«Να σας πω και ένα όνειρο μου» - Η άγνωστη επιθυμία του Γιώργου Σουξέ που αποκάλυψε μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών

«Νωματάρχη της καρδιάς μας»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Να σας πω και ένα όνειρο μου» - Η άγνωστη επιθυμία του Γιώργου Σουξέ που αποκάλυψε μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών

Ο Γιώργος Σουξές παραχώρησε μία άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, με αφορμή το συγκλονιστικό φινάλε των Άγριων Μελισσών(δείτε εδώ τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter).

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε τα συναισθήματα του μετά το τέλος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 καθώς και το μεγάλο του όνειρο.

Πως νιώθετε λίγες εβδομάδες μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών;

Νιώθω μεγάλη συγκίνηση. Όχι μόνο εγώ αλλά, όπως επικοινωνώ και με άλλους ηθοποιούς από το καστ, όλοι αισθάνονται το ίδιο. Είναι πολλές και δυνατές οι στιγμές που ζήσαμε αυτά τα τρία χρόνια. Αυτό το σίριαλ μας ξεπέρασε, τέτοιες δουλειές γίνονται μια φορά τα 50 χρόνια. Ξάφνιασε εμάς, το κοινό, τα κανάλια.

Επειδή είμαι ρεαλιστής, είχα ξυπνήσει μια ημέρα πολύ πρωί, πριν από τέσσερις μήνες, και είχα πάει στο Διαφάνι, στα σκηνικά που έχουν στηθεί στην Παλλήνη, για να δω το χωριό έρημο, χωρίς κανέναν. Με αυτό τον τρόπο είδα την επόμενη ημέρα και μπήκα στο κλίμα του τέλους.

Πιστεύω ότι τέτοια επιτυχία οι παλαιότεροι ηθοποιοί της σειράς δεν θα προλάβουμε να ξαναζήσουμε. Για τους νεότερους, εύχομαι να βιώσουν ξανά μια αντίστοιχη χαρά.

Τι κρατάτε από αυτό το σίριαλ;

Τον κόσμο που μου φωνάζει «νωματάρχη Προύσαλη, ρε Βασίλη, τι κάνεις;». Κρατάω το «σ’ αγαπάμε σπάταλα, νωματάρχη της καρδιάς μας» και δεν με δυσαρεστεί που δεν λένε «κύριε Σουξέ, τι κάνετε;». Ο ρόλος αυτός έγραψε ιστορία. Να σας πω και ένα όνειρο μου. Θα ήθελα πολύ η παραγωγή να μου έδινε τη στολή του Προύσαλη να την κρατήσω και να τη φυλάξω.

Όχι για να τη βάζω ως κοστούμι τις Απόκριες, αλλά γιατί αν η σειρά γίνει ποτέ θεατρική παράσταση, εγώ θα έχω το κοστούμι έτοιμο! Επειδή η πρώτη μου σύζυγος ήταν σκηνογράφος και ενδυματολόγος, ξέρω πολύ καλά την αξία των κοστουμιών των «Άγριων Μελισσών», κάποια ενδύματα να μπουν και σε προθήκες αν δημιουργηθεί κάποιος σχετικός χώρος στην Παλλήνη στα ΚΑΠΑ Studios. Μιλάμε για ιστορική τηλεοπτική σειρά.

Γιώργος Σουξές

«Έφυγα από το Διαφάνι και ήρθα στον...»

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο Γιώργος Σουξές, από τις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι, αυτή την τηλεοπτική σεζόν μετακομίζει στον Πλάτανο, μιας και θα τον απολαύσουμε στον επόμενο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ. Οι ηθοποιοί, μαζί και εκείνος, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στα γυρίσματα, τα οποία έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς, μιας και τον Σεπτέμβρη θα δούμε πάλι την σειρά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Έφυγα από ένα χωριό, το Διαφάνι και ήρθα στον Πλάτανο» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Σουξές. Ρόλος-έκπληξη θα είναι αυτός του Παύλου Ευαγγελόπουλου που δήλωσε ευτυχής που συμμετέχει στη σειρά. Θα υποδύεται τον Σωτήρη και το ντύσιμό του έδωσε και το στίγμα του ρόλου του!

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Ιταλία όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Στάμος που ανυπομονεί να δει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, και η Πηνελόπη Πλάκα και ο Θοδωρής Φραντζέσκος έδωσαν και spoiler αφού προανήγγειλαν εγκυμοσύνη της Κατερίνας.