Στην παραλία με μια μπύρα στο χέρι - Βίντεο από τις διακοπές της Χρηστίδου στη Λέσβο

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην παραλία με μια μπύρα στο χέρι - Βίντεο από τις διακοπές της Χρηστίδου στη Λέσβο

Η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά, για την οποία μίλησε αναλυτικότερα μετά το τέλος της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι, ωστόσο ποτέ δεν αφήνει τα εμπόδια να κλέψουν το χαμόγελό της, ιδιαίτερα εφόσον πρέπει να είναι δυνατή για τους δύο γιους της, Φίλιππο και Μιχαήλ - Άγγελο.

Έτσι, αφού γιόρτασε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και τον Θοδωρή Μαραντίνη το καινούριο βήμα στη ζωή του γιου της, βρέθηκε στη Λέσβο για τις διακοπές της και ήδη φαίνεται πως χαλαρώνει πολύ. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Παρασκευή 22/7, ένα στόρι από την θάλασσα, δίπλα από την οποία καθόταν και απολάμβανε το πρωινό της και πίνοντας την μπύρα της.

Η ανάρτηση της Σίσσυ Χρηστίδου από τις διακοπές της στη Λέσβο

Ο Βασάλος την εγκατέλειψε αυτός όμως όχι - Συνεργάτης της έδωσε τα χέρια για την επόμενη σεζόν με το Mega

Το διάστημα που μας πέρασε, από τα προγράμματα που έριξαν αυλαία, ήταν και αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου (δείτε εδώ το πρόσφατο ξέσπασμά της) και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, μαζί με τον Βασάλο στο πλευρό της, ο οποίος επέστρεψε για το φινάλε, και έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.

Ωστόσο δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό, ποιοι συνεχίζουν μαζί της την νέα σεζόν και ποιοι φεύγουν, καθώς πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον συνεργάτη της Νίκο Συρίγο να αποχωρεί και να πηγαίνει αλλού, κάτι που διαψεύσθηκε σήμερα, Τρίτη 19/7.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνεργάτης της συναντήθηκε με τους επικεφαλής της εκπομπής στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του νέου προγράμματος του Σεπτεμβρίου, διαψεύδοντας τις φήμες περί μετακόμισης του στον ΣΚΑΪ και σε άλλες εκπομπές με αυτό τον τρόπο.