Κορμιά που σοκάρουν στα 39 και 37 τους έτη - Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα ποζάρουν στην πισίνα αγκαλιασμένες

Ξανά μαζί οι κουμπάρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορμιά που σοκάρουν στα 39 και 37 τους έτη - Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα ποζάρουν στην πισίνα αγκαλιασμένες

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καλομοίρα άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις της στην Αμερική και ήρθε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με ολόκληρη την οικογένειά της. Από το πλευρό της, επομένως, δεν θα μπορούσε να λείπει η λατρεμένη της κουμπάρα, Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία έχει βαφτίσει και την μικρή της κόρη, που είχε μάλιστα τα γενέθλια της λίγες ημέρες πριν.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μπροστά από την πισίνα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, φορώντας τα χρωματιστά τους μαγιό, τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα τους, ενώ η πρώτη θέλησε να γράψει και ένα γλυκό μήνυμα στην λεζάντα της φωτογραφίας για την φίλη της.

Η ανάρτηση της Καλομοίρας με την Μαριέττα Χρουσαλά

«Εξαιτίας σου γελάω πιο δυνατά, κλαίω λίγο λιγότερο και χαμογελάω πολύ περισσότερο. Σ' αγαπάω κουμπάρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαριέττα Χρουσαλά - Καλομοίρα

Η τρυφερή ευχή για τα γενέθλια της βαφτιστήρας της

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας έζησε η Καλομοίρα στο σπίτι της με την οικογένειά της, την Πέμπτη 21/7, καθώς, όπως αναφέραμε, η μικρή της κόρη, η Αναστασία, είχε τα γενέθλιά της, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει την πιο γλυκιά ευχή για το παιδί της μέσα από τα social media. Η 6χρονη, πλέον, δεν είναι, όμως, μόνο δικό της παιδί, καθώς είναι η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η πνευματική της μητέρα από το 2017, όπου την βάφτισε μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Έτσι, η νονά της αποφάσισε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας σε στόρι δύο φωτογραφίες με την εορτάζουσα και την μητέρα της, εκφράζοντας το γεγονός πως της λείπει πολύ, εφόσον μένουν μακριά, αν και οι συναντήσεις τους στην Αμερική και την Ελλάδα είναι συχνές.

«Πολλές όμορφες αναμνήσεις μαζί σας. Σας αγαπάμε παιδιά», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Χρόνια πολλά γλυκιά μας Αναστασία».

Μαριέττα Χρουσαλά - Καλομοίρα

Μαριέττα Χρουσαλά - βαφτιστήρα