«Δοκίμασα μία...» - Η κρέμα που έστειλε την Άννα Πρέλεβιτς άρον άρον σε εφημερεύον φαρμακείο

Φωτογραφία από τα σημάδια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δοκίμασα μία...» - Η κρέμα που έστειλε την Άννα Πρέλεβιτς άρον άρον σε εφημερεύον φαρμακείο

Η Άννα Πρέλεβιτς διατηρεί πολύ καλή σχέση με τα social media, καθώς από εκεί ενημερώνει τον κόσμο που την αγαπάει και την ακολουθεί για τη σχέση της με τον Νικήτα Νομικό αλλά και όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη ζωή της.

Έτσι λοιπόν, μετά την απάντηση που έδωσε σε ένα Q&A για το νυφικό, που πρόκειται να βάλει στο γάμο της, στη συνέχεια έκανε ένα story, με το οποίο μοιράστηκε ένα δερματικό πρόβλημα, που αντιμετώπισε. Όπως έγραψε παρά την πολύ καλή επιδερμίδα, που πλέον έχει, μια μάσκα προσώπου ήταν αρκετή για να της προκαλέσει τα παρακάτω εξανθήματα.

Τα σημάδια στο πρόσωπο της Άννας Πρέλεβιτς

«Παιδιά χθες σαν να με μάτιαξα ένα πράγμα που σας έγραψα για την ωραία μου επιδερμίδα μετά την ακμή. Δοκίμασα μία μάσκα προσώπου που μου έστειλε πολύ γνωστή εταιρεία και έπαθα αυτό μετά από λίγη ώρα. Μάλλον με πείραξε κάποιο συστατικό που είχε. Ευτυχώς για τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Σήμερα ξύπνησα κανονική πάλι».

Σημάδια - Πρέλεβιτς

«Ο Νικήτας είναι ο πατέρας των παιδιών μου»

Το πρωί της Πέμπτης 23/6, μετά την ανακοίνωση του γάμου τους, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.