Χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξαπλωμένη στην αιώρα - Η Κατερίνα Δαλάκα πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην Χαλκιδική

Πανέμορφη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξαπλωμένη στην αιώρα - Η Κατερίνα Δαλάκα πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην Χαλκιδική

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την επικαιρότητα όσον αφορά την σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, καθώς ορισμένες φορές τους βλέπουμε μαζί και ευτυχισμένους, ενώ άλλες είναι χώρια και το κοινό δεν μπορεί να τους αφήσει να ηρεμήσουν.

Παρόλα αυτά, η αθλήτρια βρήκε λίγο χρόνο για να ξεχαστεί και να απολαύσει το καλοκαίρι της μακριά από όλους και απ' όλα, στη Χαλκιδική συγκεκριμένα, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την βλέπουμε άβαφη, χωρίς ίχνος ρετούς, με το πιο μεγάλο της χαμόγελο, ξαπλωμένη σε μία αιώρα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα από τις διακοπές της

Κατερίνα Δαλάκα - διακοπές

Κατερίνα Δαλάκα

«Εσείς οι σ@@όψυχοι...»

Τις τελευταίες δύο μέρες ξεσπούν η μία φωτιά πίσω από την άλλη και δεν είναι λίγες οι νύξεις και οι υπόνοιες για εμπρησμό. Πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει την κατάσταση και να μιλήσει για την αδυναμία της εξουσίας να αποτρέψει τέτοιου είδους γεγονότα, είτε μέσω Twitter είτε μέσω της τηλεόρασης ακόμα.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτήν την κατάσταση, έντονα προβληματισμένη και η Κατερίνα Δαλάκα για τις φωτιές που μαίνονται από χθες και ξέσπασε μέσα από βίντεό της στα social media για όσους τις προκαλούν.

«Βλέπω αυτήν την κατάσταση που επικρατεί με τις φωτιές και δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Εσείς οι σ…όψυχοι που τα κάνετε αυτά, γιατί σίγουρα έχετε social media και τα παρακολουθείτε και χαίρεστε γιατί έχετε κάποια αρρώστια μέσα σας.

Δεν γίνεται να βλέπετε να κλαίνε παππούδες γιαγιάδες, να κλαίει κόσμος και να καίγονται ζώα ζωντανά κι εσείς να συνεχίζετε το ίδιο τροπάριο. Με τέτοια εξέλιξη που υπάρχει στην ανθρωπότητα αντί να γινόμαστε καλύτεροι, κάθε χρόνο γινόμαστε χειρότεροι.

Γιατί υπάρχουν άτομα σαν κι εσάς. Ελάχιστα αλλά υπάρχουν και συνεχίζουν να κάνουν κακό στον κόσμο. Δεν έχω λόγια, είστε η ντροπή της ανθρωπότητας. Μόνο αυτό έχω να πω» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.