Μαρία Αναστασοπούλου: Γυρίζει την Ελλάδα με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της πριν το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η φωτογραφία του ζευγαριού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου: Γυρίζει την Ελλάδα με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της πριν το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι σίγουρα στην επικαιρότητα, αφού μετά από χρόνια παρουσίας στο ΣΚΑΙ, μετακομίζει τηλεοπτικά στον ANT1, προκειμένου να πάρει θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Μέχρι ωστόσο την έναρξη της εκπομπής που θα την φέρει πίσω στην πρωτεύουσα εκείνη απολαμβάνει διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και μοιράστηκε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες που τους έχουμε δει μαζί.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε λοιπόν την εκπομπή «Σήμερα» και τον Δημήτρη Οικονόμου και είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στη νέα της τηλεοπτική δουλειά. Παρ' ότι οι φήμες για τη μετακόμισή της στο κανάλι του Αμαρουσίου, είχαν βγει καιρό, μόλις χθες κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

Η φωτογραφία της Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της

Η Μαρία μπορεί να αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ ,αλλά στο κανάλι παραμένει σταθερά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής», στο πλευρό του δημοσιογράφου Γιάννη Κολοκυθά ο οποίος είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο δεν προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή και αυτή η σχέση είναι γνωστή περισσότερο στον ευρύ δημοσιογραφικό κύκλο, παρά στους τηλεθεατές ή τους ακροατές τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια και αυτές τις ημέρες κάνουν ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής. Και από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν μέχρι και σήμερα, αύριο ταξιδεύουν για την Κρήτη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά

Το επίσημο τρέιλερ του «Καλημέρα Ελλάδα» και η αναφορά στο πρόσωπό της

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται στον ANT1, με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν. Το κανάλι κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», όπου βλέπουμε τον Γιώργο Παπαδάκη να ξυρίζεται και να γίνεται και αναφορά στη Μαρία Αναστασοπούλου που όπως έχει γίνει γνωστό εγκατέλειψε τον ΣΚΑΙ για να είναι στο πλάι του.

Τη Μαρία Αναστασοπούλου βλέπαμε την προηγούμενη σεζόν ντούετο με τον Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» η οποία έριξε αυλαία την Παρασκευή 29/7. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν ήταν στο πλατό, αφού είναι σε άδεια για τις διακοπές της επομένως ο συνπαρουσιαστής της είπε δυο λόγια για να την αποχαιρετίσει και να της ευχηθεί για το μέλλον της.

Σ' αυτό φαίνεται ο Γιώργος Παπαδάκης στο μπάνιο να ξυρίζεται, ενώ ακούγεται μια φωνή να του λέει "αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις”.