Την αποκάλυψη αυτή την περίμεναν πολλοί - Η αλήθεια για το φύλο του μωρού της Τούνη και του Αλεξάνδρου

Κοριτσάκι ή αγοράκι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την αποκάλυψη αυτή την περίμεναν πολλοί - Η αλήθεια για το φύλο του μωρού της Τούνη και του Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της γνωστής influencer έγινε πριν από λίγο καιρό με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση και ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα (δείτε τη εδώ). Μπορεί το καλοκαίρι να είναι λοιπόν λίγο ζόρικο για την Ιωάννα Τούνη, ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία που έχει ωστόσο για το παιδάκι της, κάνουν τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης να φαίνονται ασήμαντα.

Μέχρι στιγμής, ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν επιλέξει να μοιραστούν το φύλο του μωρού που περιμένουν, αν και κάτι έχει ξεφύγει στην κολλητή τους φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη (δείτε εδώ το σχόλιο που πυροδότησε τις φήμες).

Το φύλο του μωρού που περιμένουν Τούνη και Αλεξάνδρου

Το ζήτημα αυτό έχει απασχολήσει πολλούς διαδικτυακούς φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι αποφάσισαν να καταφύγουν στον λογαριασμό που καταφέρνει να ξετρυπώνει πληροφορίες για την ελληνική showbiz, τη Σούλα Γκλάμορους.

Εκείνη λοιπόν αποκάλυψε πως κατά πάσα πιθανότητα, το παιδάκι που περιμένει η Ιωάννα Τούνη, είναι κοριτσάκι. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο, από τη στιγμή που το ίδιο το ζευγάρι δεν έχει δώσει επίσημη απάντηση για το ζήτημα.

Ιωάννα Τούνη φύλο μωρού

Η κατάσταση της υγείας της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη περνάει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς αισθάνεται διαρκώς αδιάθετη και κάνει εμετούς ό,τι κι αν φάει. Οι φίλοι της, αλλά ο και σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι στο πλευρό της και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να την βοηθήσουν - μέχρι και ηλεκτρική σκούπα έβαλε ο καλός της -, ενώ έχει και τη στήριξη κι άλλων δημοσίων προσώπων.

Μάλλον, όμως, τα θετικά vibes τους την επηρέασαν πραγματικά, αφού το Σάββατο 6/8 ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αισθάνεται πολύ καλύτερα και αν και θα παραμείνει στο σπίτι, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού η μεγάλη ταλαιπωρία φαίνεται να πέρασε. Άλλωστε η Influencer πάντα προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων.