«Δύναμη και ελπίδα» - Σούσουρο με την ανάρτηση όλο νόημα της Μαρίνας Πατούλη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δύναμη και ελπίδα» - Σούσουρο με την ανάρτηση όλο νόημα της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο (δείτε εδώ πώς έχει μετατραπεί η Αθήνα) , η Πρόεδρος της UNESCO αποφάσισε να κάνει επίσης μια ανάρτηση. Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φύλακας άγγελος και παρηγοριά η Παναγιά μας, σιωπηρός συμπαραστάτης, δύναμη και ελπίδα, σε κάθε μικρή και μεγάλη μας στιγμή. Καλό Δεκαπενταύγουστο όπου και αν βρίσκεστε… Χρόνια πολλά και αγαπημένα στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!»

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Και μπορεί να βρίσκεται συνέχεια στην Μύκονο, ωστόσο η καταγωγή της είναι από αλλού

Η Μαρίνα Πατούλη αποτελεί μια γυναίκα, που σίγουρα πολλοί θα κοιτάξουν με την εξωτερική της εμφάνιση να είναι εκκεντρική και σίγουρα πολλοί θα ακούσουν, αφού όταν πρόκειται να κάνει δηλώσεις δε ''μασάει'' τα λόγια της.

Ξεκίνησε την καριέρα της σπουδάζοντας φιλολογία στην Αθήνα και στη συνέχεια χάραξε μια πορεία στην πολιτική και σήμερα έχει τη χαρά να εμπλέκεται και στο επιχειρείν. Πρόκειται για το υπερπολυτελές μαγαζί με ρούχα, που άνοιξε στη Μύκονο, το οποίο έχει σίγουρα την αισθητική της. Το νησί των ανέμων αποτελεί μεγάλη της αγάπη, αλλά δεν ισχύει, πως έχει ρίζες από εκεί.

Η Μαρίνα Σταυράκη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990.

Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η καταγωγή της Μαρίνας Πατούλη