Πιο αδύνατη από ποτέ η Ηλιάνα Παπαγεωργιου - Το βίντεο με φουλ μικροσκοπικό μπικίνι αποκάλυψε την αλλαγή στο σώμα της

Δεκάδες τα σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιο αδύνατη από ποτέ η Ηλιάνα Παπαγεωργιου - Το βίντεο με φουλ μικροσκοπικό μπικίνι αποκάλυψε την αλλαγή στο σώμα της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τότε που ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή στον ALPHA με τίτλο "Pop Up" είδε μεγάλη αλλαγή στο σώμα της την οποία παρατήρησαν και όλοι οι θαυμαστές της. Το μοντέλο έχασε πολλά κιλά και φάνηκε πιο έντονα όταν παρουσίαζε στη συνέχεια στο παιχνίδι μόδας "Style me Up".

Μάλιστα, σε συνέντευξη της είχε μιλήσει ανοιχτά για τα κιλά της, αφού είχαν ξεκινήσει διάφορα σχόλια. «Με διατηρούν καταστάσεις στα κιλά μου. Ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και την ταλαιπωρία μου, αλλάζουν τα κιλά μου. Δεν είμαι σε αυτά που θα ήθελα και μου αρέσουν. Αλλά με μπουκώνουν στα γυρίσματα. Μη πέσει κανά κιλό, να το ξαναανεβάσουμε» είχε εξομολογηθεί λίγο πριν την πρεμιέρα του "Style me Up".

Το βίντεο της Παπαγεωργίου πιο αδύνατη από ποτέ

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που την είδαμε στην τηλεόραση, ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραμένει στα κιλά που έχασε. Κούκλα όπως πάντα δημοσιεύσει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, ένα βίντεο από τις διακοπές της με φουλ μικροσκοπικό μαγιό, αποκάλυψε την αλλαγή που έχει δει στο σώμα της το τελευταίο διάστημα.

Με μαγιό και το σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη στο πλευρό

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει αρκετές φορές αυτό το καλοκαίρι αν και οι ίδιοι κρατούν χαμηλό προφίλ προς το παρόν. Όπως έγινε γνωστό μέσα από το προφίλ της Σούλας Γκλαμορους στο instagram οι δυο τους βρίσκονται για διακοπές με σκάφος στην Πάτμο, εκεί όπου τους φωτογράφησε κάποια θαμώνας.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια φροντίζει και γεμίζει τις μπαταρίες της εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, όπου είναι πλέον επίσημο ότι θα την δούμε στην παρουσίαση του «Love Island», όπως συζητιόταν έντονα εδώ και καιρό. Η ίδια μάλιστα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα προς τον Alpha.

Χαλαροί με τα μαγιό τους απολαμβάνουν τα νερά των Δωδεκανήσων πάνω στο σκάφος με το οποίο ταξίδευαν.

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου βρίσκεται για διακοπές στην Πάτμο με τον σύντροφό της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Γιάννης Καραβασάνης με μαγιό πάνω σε σκάφος