«Μακριά από καθετί τοξικό...» - Το μήνυμα όλο νόημα της Μαρίνας Πατούλη στην αγκαλιά του Βλάσση Χολέβα

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μακριά από καθετί τοξικό...» - Το μήνυμα όλο νόημα της Μαρίνας Πατούλη στην αγκαλιά του Βλάσση Χολέβα

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να έχει συνηθίσει να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη ζωή της στη Μύκονο, με τα εντυπωσιακά outfits που φοράει καθημερινά στο μαγαζί της, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά μιας και θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ποζάροντας στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα μπροστά από το κατάστημά της στο κέντρο του νησιού (δείτε εδώ μερικά ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε για την επιχείρησή της), η Μαρίνα Πατούλη έκανε λόγο για τις τοξικές σχέσεις από τις οποίες πρέπει κανείς να φεύγει προκειμένου να έχει την ευτυχία του.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στο πλευρό του Βλάσση Χολέβα

«Αν δεν μπορείς να πετάξεις,τρέξε αν δεν μπορείς να τρέξεις μακρυά περπάτα,αν δεν μπορείς να περπατήσεις ,σύρσου μακρυά από καθετί τοξικό που σε πλήγωσε ...αλλά ο,τι κ αν κάνεις ,συνέχισε να προχωράς μπροστά!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη Βλάσσης Χολέβας

"Είχα την χαρά ναι..." - Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

Το δικό της κατάστημα με ρούχα έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στην Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε πολύ και έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Η όμορφη επιχειρηματίας βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στο νησί, τόσο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια παράλληλα διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται και αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της.

Πριν μερικές ώρες, παρόλα αυτά, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ ανακοίνωσε και μερικά ευχάριστα νέα.

«Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στα εγκαίνια της έκθεσης Fame,της διαδικτυακής πλατφόρμας και gallery,με έργα διεθνώς αναγνωρισμένων γυναικών καλλιτεχνών από τη Μέση Ανατολή στο Αρχοντικό Βενιέρη! Συγχαρητηρια στις γυναίκες που έχουν μάθει να δημιουργούν κ να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια καλή ποιότητα ζωής για τις ίδιες κ τα παιδιά τους ! #womensright #independent #freedom #lovewoman», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία φυσικά και απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

 Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία