Όχι στην Τενερίφη αλλά στην Ελλάδα - Σε καταγάλανα νερά με αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγο πριν ξεκινήσει το Love Island

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Όχι στην Τενερίφη αλλά στην Ελλάδα - Σε καταγάλανα νερά με αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγο καιρό αφότου ανακοινώθηκε και επίσημα πως εκείνη θα είναι η παρουσιάστρια του Love Island, εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη τις καλοκαιρινές βουτιές και εξορμήσεις, ποζάροντας στο φακό και αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας της φυσικής ομορφιάς της και των απίθανων αναλογιών της.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μέσα από νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, "άναψε" φωτιές με το σώμα της αλλά και με την τοποθεσία που βρισκόταν η οποία ήταν κυριολεκτικά μαγική.

Η νέα ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το μοντέλο κρατιέται από σκάλα σκάφους και αναδύεται από την θάλασσα, αποκαλύπτοντας το απίθανο σώμα της και αποδεικνύοντας πως δεν λέγονται τυχαία τόσο καλά σχόλια για την εμφάνισή της από τους όλους όσους την έχουν δει από κοντά.

Σε καταγάλανα νερά με αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Σε όλα τα όχι που άκουσα...»

Τα ευχάριστα νέα ''έσκασαν'' και επίσημα τη Δευτέρα 8/8 με τον ΣΚΑΪ να ανακοινώνει, πως μετά τις τόσες συζητήσεις και υποψίες, η Παπαγεωργίου έρχεται στο δυναμικό του καναλιού.

Πιο αναλυτικά, το μοντέλο που έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι η παρουσιάστρια του ''Love island''. Η ίδια λοιπόν, αφού περίμενε τον σταθμό να πει ουσιαστικά τα νέα, στη συνέχεια έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv , την πίστη και την αγάπη τους.

Και τους ευχαριστώ. Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr. Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων.

ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη».

Παπαγεωργίου - Love island