Με λευκό μπικίνι στην πισίνα - Πρωινή γυμναστική για την Ελένη Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό μπικίνι στην πισίνα - Πρωινή γυμναστική για την Ελένη Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Η Ελένη Φουρέιρα έχει προκαλέσει μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά της το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την ακύρωση των συναυλιών της φούντωσαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης. Εκείνη, παρόλα αυτά, συνεχίζει να δημοσιεύει κανονικά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, χωρίς να δίνει καμία απάντηση για το τι συμβαίνει πραγματικά.

Το πρωί της Κυριακής 21/8,μάλιστα, ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης, δημοσίευσε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με την τραγουδίστρια να κάνει την πρωινή της γυμναστική στην πισίνα του σπιτιού της, φορώντας ένα μόνο λευκό μπικίνι. Δεν είχε ίχνος μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της ήταν λυτά και έπεφταν στην πλάτη της. Ό,τι κι αν συμβαίνει, λοιπόν, η ίδια δεν πρόκειται να αφήσει τη σιλουέτα της να χαλάσει.

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει γυμναστική στην πισίνα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Συνηθισμένο αλλά πλούσιο - Το πρωινό που τρώει η τραγουδίστρια και την διατηρεί στα 51 κιλά

Στη λίστα με τις γυναίκες που διαθέτουν τα πιο καλλίγραμμα κορμιά βρίσκεται αναντίρρητα η Ελένη Φουρέιρα, (δείτε εδώ μια πρόσφατη φωτογραφία της με μαγιό) η οποία αγαπά την υγιεινή διατροφή ενώ ο χορός και η γυμναστική αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητά της.

Η όμορφη τραγουδίστρια τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. Φυσικά, μια σωστή μέρα ξεκινά με ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό, το οποίο πάντα φροντίζει να τρώει η ίδια, ενώ τις περισσότερες φορές το φτιάχνει μόνη της.

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το σημερινό της πρωινό, το οποίο όπως είδαμε μέσα από το story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ήταν ένα τοστ με ντομάτα, αβοκάντο και φέτα.

undefined