Όλη η αλήθεια - Οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Λευτέρη Σουλτάτου

Πώς τα πάει με τον πεθερό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλη η αλήθεια - Οι σχέσεις της Βάσως Λασκαράκη με τον πατέρα του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 και έκτοτε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους περνούν το μεγαλύτερος μέρος της μέρας τους μαζί, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται διακοπές στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του γνωστού σεφ, ενώ μαζί τους είναι και οι κουμπάροι τους, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει στην Κρήτη και περνάει εκεί τις διακοπές του. Διαθέτουν άλλωστε και ένα υπέροχο σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ πάντα μαζί τους βρίσκεται και η κόρη της ηθοποιού Εύα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Οι σχέσεις της Λασκαράκη με τον πατέρα του Σουλτάτου

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς του, ενώ είναι ίδιος με τον αγαπημένο του πατέρα. Εκείνος από τη μεριά του είναι ενεργός στα social media και έχει δείξει πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις του, πόση αδυναμία έχει στη νύφη του, Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στο πλευρό της, ενώ πριν από λίγες ώρες, φωτογραφήθηκε και με την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της.

Βάσω Λασκαράκη σχέσεις με πεθερό

Σουλτάτος Οικονομάκου

Η γνωριμία του Λευτέρη Σουλτάτου με την κόρη της Βάσως Λασκαράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε πριν από λίγους μήνες η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για όλα. Αφού αρχικά αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε για την εγκυμοσύνη και την γέννα του σκύλου που έχει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αφού δέχτηκε απίστευτη επίθεση στα social media, τόσο από απλούς χρήστες όσο και γνωστά πρόσωπα, μίλησε και για την κόρη της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως γνωρίστηκε η Εύα με τον σύζυγό της για πρώτη φορά στην αρχή της σχέσης τους.

«Η Εύα είναι οκτώ ετών, είναι πολύ ωραία ηλικία. Η Εύα είναι παιδί με χιούμορ και καυστική, κάπως έχει μεγαλώσει. Με τον μπαμπά της είναι τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές τις πέρασε στο θέατρο μαζί του. Όταν πήγε στο δημοτικό, ήταν ένα σοκ για την Εύα, γιατί τα μεγαλύτερα παιδιά ήξεραν ποιοι είναι οι γονείς της», τόνισε η Βάσω.

«Το πρώτο καλοκαίρι ήταν δύσκολο, πήγαμε για εξήντα μέρες διακοπές στην Κρήτη και η Εύα τον γνώρισε ως μέλος της παρέας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μετά από δέκα μήνες σχέσης, είδαμε πως όλα πήγαν καλά, μετά από τέσσερις μήνες της το ανακοινώσαμε. Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε η Εύα. Όλα πήγαν καλά και πάντα με συμβουλευτική βοήθεια, έχω άγχος πολύ για το παιδί και έχει και ο Λευτέρης δύο παιδιά, μια κόρη που είναι έξι στα επτά κι έναν γιο που είναι στα 13 με 14», αποκάλυψε.