Όλο το μπούστο και το πόδι έξω - Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη που έφερε δεκάδες αντιδράσεις

Χαμός στα σχόλια από κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλο το μπούστο και το πόδι έξω - Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη που έφερε δεκάδες αντιδράσεις

Με μια νέα της φωτογραφία επέστρεψε στα social media η Μαρίνα Πατούλη μετά από 4 μέρες απουσίες, με την εμφάνισή της να είναι ακόμα μια φορά συγκλονιστική. Η όμορφη επιχειρηματίας, που εκτός από ένα φοβερό μαγαζί διαθέτει κι ένα άκρως εντυπωσιακό σπίτι, απολαμβάνει ακόμα τις καλοκαιρινές της διακοπές κι όπως φαίνεται είναι αρκετά ανανεωμένη.

Η ίδια συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της για αυτό και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα νέο της στιγμιότυπο, με την εν λόγω ανάρτηση να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, όπως γίνεται φυσικά και κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι,

Η Μαρίνα Πατούλη, όπως βλέπουμε, έχει επιλέξει να φορέσει ένα αστραφτερό κοντό σορτς, με λευκό κορμάκι κι εξίσου λευκά ψιλά πέδιλα, μια εμφάνιση αρκετά εντυπωσιακή και εκθαμβωτική.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη που έφερε χαμό στο instagram

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη που έφερε χαμό στο instagram

Πηγή εσωτερικής & εξωτερικής φωτογραφία: Instagram / Marina Patoulis

Η διατροφή που ακολουθεί και διατηρεί αυτό το κορμί

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να έχει φτάσει αισίως στα 54 της χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνος που προστίθεται πάνω της, της δίνει μεγαλύτερη γοητεία, ενώ το σώμα της έχει καταφέρει να μείνει σε άριστη κατάσταση.

Τον τελευταίο καιρό, η Μαρίνα Πατούλη έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της.

Ούτε η ίδια, ούτε ο Βλάσσης Χολέβας έχουν επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση, ωστόσο σε κάθε τους συνέντευξη αφήνουν υπονοούμενα.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!