«Με κούρεψε σαν γίδι» - Δύσκολα τα παιδικά χρόνια για την Νικολέττα Ράλλη

Το ξεκαρδιστικό περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με κούρεψε σαν γίδι» - Δύσκολα τα παιδικά χρόνια για την Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη όσο βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με την κόρη της προσπαθεί να την απασχολεί κάνοντας διάφορα πράγματα και δοκιμάζοντας νέα παιχνίδια, ωστόσο μία παιδική ταινία, τώρα που η Σόφη έχει μεγαλώσει αρκετά, είναι ό,τι πρέπει για να περάσει όμορφα και η ίδια. Έτσι, την Κυριακή 28/8, έβαλε να δουν την Χιονάτη και ένα αστείο περιστατικό από τα παιδικά της χρόνια ήρθε στο μυαλό της και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μέσα από στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πώς την είχε κουρέψει ο θείος της όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή, με αποτέλεσμα να χάσει τον ρόλο της Χιονάτης που είχε κερδίσει στο σχολείο της, κάτι που πλέον φαίνεται αστείο, αλλά τότε την είχε στεναχωρήσει.

Η ξεκαρδιστική ιστορία της Νικολέττας Ράλλη από τα παιδικά της χρόνια

«Βλέπω Χιονάτη και θυμήθηκα την εξής ιστορία: Όταν ήμουνα στο νηπιαγωγείο, είχα πάρει τον ρόλο της Χιονάτης, στο ομώνυμο παραμύθι.Λίγες μέρες πριν την παράσταση, μας είχε επισκεφτεί ο θείος μου, ο οποίος είχε άδεια από το στρατό και με μεγάλη περηφάνια μας διαφήμιζε ότι είχε αναλάβει τη θέση του κουρέα στο στρατόπεδο», έγραψε αρχικά.

Νικολέττα Ράλλη story

Και συμπλήρωσε: «Θείος: "Κάτσε Λίνα μου ( έτσι με φωνάζει) να σου φτιάξω εγώ τα μαλλιά, να είσαι πιο όμορφη!". Τελικά με κούρεψε σαν γίδι, και έχασα και το ρόλο και την πλούσια μελαχρινή κόμη μου!».

Νικολέττα Ράλλη Instagram

«Εδώ εγώ, πριν γίνω φαντάρος!!!Το ναυτικό πάντα ήταν πιο κυριλέ», κατέληξε.

Νικολέττα Ράλλη

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Νικολέττα Ράλλη

Έχει ''πελαγώσει'' με τα βαφτιστικά της κόρης της

Η Νικολέτα Ράλλη μετά από ένα πολύ όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι μαζί με τη κόρη και τον σύζυγό της επέστρεψε στη βάση της στην Αθήνα, αφού πρέπει να οργανώσει το μοναδικό μυστήριο, που έχει φανταστεί.

Το μόνο σίγουρο, αφού το αποκάλυψε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι, πως όπου να ναι θα γίνει η βάφτιση της Σόφης. Με πολύ χαρά, η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και για την ώρα βρίσκεται τη φάση επιλογής ρούχων.

Μάλιστα είναι τόσο πολύ ενθουσιασμένη με τα κομμάτια, που βλέπει από τις παιδικές συλλογές, που θα ήθελε να βγαίνουν και για ενήλικες, έτσι ώστε να αγοράσει και για την ίδια και όχι μόνο για την κόρη της.

Νικολέτα Ράλλη - ΒαφτίσιαΡάλλη - Βαφτίσια κόρης