Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαβαλιά από τους χρήστες του Instagram - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Είναι άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαβαλιά από τους χρήστες του Instagram - Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, σήμερα το πρωί (29/8) ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον αγαπημένο της, Μάρκο Σεφερλή.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στο καμαρίνι της στο Δελφινάριο.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes αλλά και τα σχόλια έπεσαν σαν "βροχή" μιας και οι ακόλουθοί της, την αποθέωσαν για τα καλά καθώς είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά

Εξωτερική φωτογραφία: (NDPPHOTO)

Ο άγνωστος γάμος της πριν τον Μάρκο Σεφερλή

Πριν από λίγες ημέρες ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έζησαν στιγμές ευτυχίας, καθώς γιόρτασαν την 13η επέτειο του γάμου τους. Μαζί είναι για περισσότερα από 20 χρόνια, ενώ φαίνεται πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί, ενώ ο ένας στηρίζει τον άλλον σε οποιοδήποτε βήμα του.

Ωστόσο δεν ήταν πάντα τα πράγματα έτσι. Πριν από τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά ήταν ερωτευμένη και μάλιστα ο έρωτας την οδήγησε και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου 1999 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Αργύρη Τσέλλο. Ωστόσο δεν κράτησε για πολύ ο έρωτας μεταξύ τους και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο Κώστας Βουτσάς - παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη - η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή με τον Γιάννη Μάνιο και η Χριστίνα Παππά.

Έλενα Τσαβαλιά Αργύρης Τσέλλος γάμος