Γύρισε από την Αμερική και τα βρήκε σκούρα - Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Κόνι Μεταξά

Το παθαίνουν αρκετοί οι αλήθεια είναι...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γύρισε από την Αμερική και τα βρήκε σκούρα - Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Κόνι Μεταξά

Τους χαζεύαμε με τις ώρες στα social media, καθώς τα στιγμιότυπα που ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το μαγευτικό μήνα του μέλιτος τους, ήταν το κάτι άλλο! Ωστόσο επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αφού πρώτα έκαναν τον γύρο της Αμερικής και όχι μόνο.

Το όμορφο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούλιο, και από τότε βιώνουν αχώριστοι στιγμές απόλυτης ευτυχίας ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Το πρόβλημα της Κόνι Μεταξά μετά την επιστροφή της

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και αυτό επειδή έχει αυπνίες εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ώρας των δύο ηπείρων, γεγονός που ταλαιπωρεί αρκετά άτομα που ταξιδεύουν.

Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Κόνι Μεταξά

Πηγή φωτογραφίας - Instagram Κόνι Μεταξά

Έδειξε το τατουάζ στα απόκρυφα σημεία της - Το "καίνε" με τον Μάριο Καπότση στο Μαϊάμι

Η περιπέτεια συνεχίζεται για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση στο Μαϊάμι αφού οι αναρτήσεις τους τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει "φωτιά". Το ζευγάρι κάνει διαρκώς βόλτες στην πόλη και δοκιμάζει τα φαγητά και τα ποτά της, με την τραγουδίστρια να παρουσιάζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πέρα από τα look της, όλα όσα αντικρίζουν.

Απαρατήρητος δεν περνάει και ο σύζυγός της, καθώς τις προάλλες τον είδαμε με ένα εντελώς διαφορετικό ντύσιμο, δείχνοντας πως έχει προσαρμοστεί και κυκλοφορεί με νέο αέρα. Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η πρώτη, έδειξε στο κοινό της, κατεβάζοντας το παντελόνι της, το τατουάζ που έχει σε κρυφό σημείο στο σώμα της, κάνοντας τον συσχετισμό με την τοποθεσία που βρισκόταν.

Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά - Μαϊάμι

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

Κόνι Μεταξά - ταξίδι του μέλιτος

Κόνι Μεταξά - διακοπές

Κόνι Μεταξά - φόρεμα

Κόνι Μεταξά - ταξίδι

Κόνι Μεταξά - τατουάζ

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης - Μαϊάμι