Το αποκάλυψε με μία ανάρτηση - Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Τι λέτε της πάει;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε με μία ανάρτηση - Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Και ενώ τα γυρίσματα του Love Island είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στα τέλη του Σεπτέμβρη, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, πήρα την απόφαση να κάνει μία αλλαγή, την οποία είχε κάνει και παλαιότερα και ομολογούμε πως της πήγαινε απίστευτα πολύ!

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φημολογείται πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της, ωστόσο την Κυριακή 4/9 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε στους followers της πως άλλαξε στυλ μαλλιών, και έκανε το μεγάλο βήμα και κουρεύτηκε!

Η νέα εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Νέο επαγγελματικό βήμα, νέα σεζόν, και μάλλον η παρουσιάστρια αποφάσισε να προχωρήσει και σε αλλαγή στο look της, κάνοντας αφέλειες τις οποίες αποκάλυψε σ βίντεο που ανέβασε στο Instagram, δείχνοντας παράλληλα καρέ καρέ τη διαδικασία του κουρέματος!

Πηγή βίντεο: Instagram - Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν φύγει για το Love Island, τη φροντίζει η μαμά της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στα καλύτερά της τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη καθώς η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει πριν από λίγο καιρό.

Από την άλλη, η ίδια μετά από την ανακοίνωση πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, ετοιμάζεται σιγά, σιγά για την παρουσίαση του ριάλιτι «Love Island» όπου έχει προκαλέσει σούσουρο καθώς οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν μεγάλη περιέργεια για το πώς πρόκειται να είναι.

Φυσικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά αποκάλυψε πως η μητέρα της την έχει στα ώπα ώπα μιας και την έφτιαξε καφέ.

Ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου