Αγνώριστη με κόκκινα μαλλιά και αδυνατισμένη - Μια άλλη η Μαρία Καβογιάννη για τις ανάγκες της σειράς Μια νύχτα του Αυγούστου

Απίστευτη αλλαγή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αγνώριστη με κόκκινα μαλλιά και αδυνατισμένη - Μια άλλη η Μαρία Καβογιάννη για τις ανάγκες της σειράς Μια νύχτα του Αυγούστου

Την εκρηκτική και σπουδαία Μαρία Καβογιάννη, όπως όλα δείχνουν αυτή τη σεζόν δεν θα την απολαύσουμε μόνο στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Μαέστρο, αλλά και στη σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου» (δείτε εδώ το τρέιλερ της σειράς), η οποία ουσιαστικά είναι η συνέχεια της εμβληματικής σειράς «Το νησί».

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Η ηθοποιός από ότι φαίνεται, από φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε μία ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της για τις ανάγκες του ρόλου της στην σειρά και ομολογούμε πως της πάει ιδιαίτερα μιας και έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα!

Εκτός όμως από την αλλαγή στα μαλλιά της από τις εικόνες διακρίνεται πως έχει επίσης χάσει και αρκετά κιλά, μιας και φαίνεται αδυνατισμένη.

Η Μαρία Καβογιάννη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν
Πηγή φωτογραφίας: Instagram Μαρία Καβογιάννη

Οι ρόλοι της ωστόσο έχουν μείνει αξέχαστοι...

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις πριν λίγο καιρό σχετικά για τους ρόλους που έχει αγαπήσει αλλά και την κόρη της. Μάλιστα, στην εκπομπή, βγήκαν και αποκάλυψαν ην ημερομηνία του γάμου τους -δείτε εδώ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω νομίζω πάλι τα ίδια θα έκανα. «Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν».

«Όλοι οι ρολόι ήταν αγαπημένοι. Τα “Εγκλήματα” και το Dolce Vita είναι από τα πιο σπουδαία που σκέφτομαι», πρόσθεσε. «Πριν από την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο», αποκάλυψε για τη δουλειά που άφησε για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη την υποκριτική.

«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις. Έχω πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους μου για αυτά και για τα προτερήματα μου», τόνισε μιλώντας για τον εαυτό της.