Η ανάρτηση σπόντα της Παπαγεωργίου μετά τον καβγά του Snik σε συναυλία και το ξέσπασμα για τις εκπομπές

Το πέταξε το υπονοούμενο της...ή μήπως όχι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση σπόντα της Παπαγεωργίου μετά τον καβγά του Snik σε συναυλία και το ξέσπασμα για τις εκπομπές

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik να χώρισαν, ωστόσο, όπως είχε δηλώσει η ίδια διατηρούσαν καλές σχέσεις, αφού υπήρχε αγάπη και εκτίμηση μεταξύ τους. Όπως φαίνεται όμως, πλέον που έχουν και οι δυο νέους συντρόφους, δεν υπάρχει επικοινωνία με αποτέλεσμα ότι θέλει το μοντέλο να του το μεταφέρει μέσω... instagram.

Λίγο μετά τον καβγά που σημειώθηκε σε συναυλία του τράπερ, αλλά και το ξέσπασμα που είχε απέναντι στα κανάλια και τον δημόσιο τσακωμό του με την Ελεονώρα Μελέτη, το μοντέλο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα.

Η ανάρτηση της Παπαγεωργίου μετά το ξέσπασμα του Snik

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα η οποία έγραφε «Φιλική υπενθύμιση: δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την πνευματική ηρεμία».

Πήγαινε ή δεν πήγαινε σε εκείνον; Δεν θα το μάθουμε, όμως κολλάει πολύ σε όλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το ξέσπασμα του Snik κατά της Μελέτη

''Χαμό'' φαίνεται να έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά ο Snik, o οποίος μετά από μια σειρά stories, που έκανε εξέφρασε, πως αντιτάσσεται στα κανάλια και στους δημοσιογράφους.

Τα όσα ανέφερε λοιπόν, σχολιάστηκαν από την εκπομπή ''Mega καλημέρα'' με την Μελέτη και το πάνελ της να δείχνουν το κατά πόσο εκτιμούν τον τράπερ. Τα σχόλια τους δεν άκουσε ο ίδιος και στη συνέχεια (6/9) απάντησε με πολλά stories κάνοντας και εκείνος εμφανές από τη μεριά του, πως δε συμπαθεί καθόλου την Ελεονώρα.

«Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κ. Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά. Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κ. Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω και να τα πω.

Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος.

Ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει; Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας. Είτε είναι στην κάμερα είτε όχι το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά και πάλι.

Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω. Το μίσος θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε Cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε Cancel. Καθίστε στα αυγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει.

Δεν είμαστε στο 90 που βλέπατε τηλεόραση. Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη αλλά να κάτσει στα αυγά του».