"Δεν έχω υπάρξει ψευδομάρτυρας..." - Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στην Ελπίδα Νίνου

"Δεν θέλω να κάνω κανέναν σχολιασμό επειδή..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συνεχίζεται σήμερα 9/9 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο, βρισκόταν εκεί και μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τον Νίκο Σεϊδαρίδη αναφορικά με τα όσα άφησε να εννοηθούν η Ελπίδα Νίνου.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στην Ελπίδα Νίνου

«Όσο διαρκεί η δίκη έχω πει ότι δεν θα μιλάω σε κάμερες, δεν θα σχολιάζω όλα όσα έχουν σχέση με τη δίκη και δυστυχώς βρίσκω πάντα μπροστά μου κάμερες και αναγκαστικά λέω αυτό που λέω πάντα.

Δεν θέλω να κάνω κανέναν σχολιασμό επειδή είμαι κι εγώ μάρτυρας σε λίγες μέρες. Δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε τις καταθέσεις των άλλων μαρτύρων. Η ίδια η δίκη θα σχολιάσει τις καταθέσεις με την εξέλιξή της. Μου προκαλεί κατάπληξη αυτό. Δεν έχω υπάρξει ψευδομάρτυρας ποτέ στη ζωή μου. Έχω πάει σε πάρα πολλά δικαστήρια και είμαι πάντα ένας σωστός μάρτυρας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο φως οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της Νίνου

Την Πέμπτη 8/9 συνεχίστηκε η κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου (δείτε εδώ όσα ανέφερε τις προηγούμενες μέρες στην δίκη) και μέσα σε όλα αυτά, και στην συνέχεια της κατάθεσής της, η ίδια αναφέρθηκε για τα κίνητρα των γυναικών που τον κατηγορούν, αλλά και στις ώρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο των καταγγελιών.

«Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο».