''Χάζεψε'' όλη η εκκλησία με το κορμί της - Με λευκό κολλητό φόρεμα σε βάπτιση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μία κούκλα!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram -evrydikivalavani
instagram -evrydikivalavani

Όπως έγινε γνωστό και νωρίτερα η Όλγα Φαρμάκη και ο αγαπημένος της Σταύρος Μαντόπουλος βάπτισαν τη μονάκριβή τους κόρη. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που με την εμφάνισή της με το εφαρμοστό λευκό φόρεμα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Μετά το πέρας της βάπτισης η κάμερα του Open Weekend της έκανε ερωτήσεις και για τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού και στην τελετή ήταν μόνη, με την ίδια να απαντά για πρώτη φορά για το αν πέρασε μόνη της το καλοκαίρι.

To υπέροχο φόρεμα που διάλεξε στη βάπτιση της Φαρμάκη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Μπορεί να μην επέλεξε κάποιο φόρεμα υπερπαραγωγή, όμως η Βαλαβάνη έδειχνε υπέροχη μέσα στο λευκό κολλητό της φόρεμα, που τόνιζε όλα τα σημεία του καλογυμνασμένου κορμιού της. Τρομερή ήταν επίσης και η αντίθεση με το τροπικό της μαύρισμα.

Μ ε λευκό εφαρμοστό φόρεμα στη βάπτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το διατροφικό μυστικό της για να χάνει αμέσως κιλά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε παραδεχτεί πως μετά το Survivor είχε πάρει μερικά κιλά, τα οποία και ξεφορτώθηκε γρήγορα και εύκολα κάνοντας μια συγκεκριμένη δίαιτα. Ο λόγος για την Keto, η οποία κατάφερε να την κάνει να ξεφουσκώσει σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα γιατί "έκοψε" ένα πιάτο που εμείς τρώμε καθημερινά και στον Άγιο Δομίνικο εκείνη το έτρωγε συνέχεια.

«Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα, όμως το μυστικό για το υγιές της σώμα είναι στην δίαιτα.

«Τρώω τα πάντα, σίγουρα προσέχω κι αν είναι να φάω κάτι παχυντικό θα το φάω με μέτρο. Αν αποφεύγω κάτι περισσότερο, είναι τα τηγανητά. Δεν είμαι freak με τη διατροφή μου», τονίζει η δημοσιογράφος, η οποία πέρα από την αλλαγή στο σώμα της, έκανε και μια ακόμη αλλαγή, αλλά αυτή τη φορά στα μαλλιά της.

Πρόκειται για διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, μα πλούσια σε λιπαρά και μέτρια σε πρωτεΐνη. Αν και παλιά είχε θεωρηθεί αμφιλεγόμενη, πλέον δεν είναι. Φαίνεται πως τα οφέλη της στο σωματικό βάρος και στην υγεία είναι πολλά, σύμφωνα με τους ειδικούς και μάλιστα, αρχικά σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1920 για ασθενείς με επιληψία!

Τι είναι η δίαιτα keto που κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο τρόπος που λειτουργεί, είναι ως εξής: όταν το σώμα έχει εξαντλήσει το γλυκογόνο στο συκώτι, παράγει κετόνες και χρησιμοποιεί ενέργεια από το λίπος που είναι αποθηκευμένο στα λιποκύτταρα, εφόσον βέβαια προσλαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες από όσες χρειαζόμαστε. Επομένως η Ευρυδίκη τρώει λαχανικά, λιπαρά και πρωτεΐνη αλλά όχι πατάτες, ζυμαρικά και άλλα.