«Είμαι πολύ συγκινημένη» - Οι πρώτες δηλώσεις Αθηνάς Ευμορφιάδη και Γιάννη Μαυροκορδάτου μετά τον γάμο τους

Δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι πολύ συγκινημένη» - Οι πρώτες δηλώσεις Αθηνάς Ευμορφιάδη και Γιάννη Μαυροκορδάτου μετά τον γάμο τους

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Αθηνά Ευμορφιάδη, καθώς το απόγευμα της Κυριακής 11/9 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαυροκορδάτο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη, με κουμπάρο τον αδελφό της πρώην παίκτρια του Survivor 5, Γιάννη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε αμέσως μετά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, δίχως να μπορούν να κρ΄θψουν την χαρά αλλά και την συγκίνησή τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηνάς Ευμορφιάδη και του Γιάννη Μαυροκορδάτου μετά τον γάμο τους

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Ήρθα όλα τα κορίτσια μου, ακόμα και η Βρισηίδα από την Κάλυμνο με τον Σπύρο. Με φέρανε νυφούλα. Δεν του πάτησα το πόδι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε» είπε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά η Αθηνά Ευμορφιάδη, ενώ την ίδια στιγμή ο σύζυγός της αποκάλυψε πολύ θέλει πολύ να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους.

Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing, Αθηνά Ευμορφιάδη, είχε μιλήσει για τα σχέδια της, τη σχέση της αλλά και το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο παιδί.

Όπως θυμόμαστε, η τρομερή παίκτρια, είχε αποχωρίσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης της Καραϊνικής, καθώς της έλειπε υπερβολικά το παιδί της, συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά πίσω στη Ελλάδα, και ήταν στα τάρταρα η ψυχολογία της εξαιτίας αυτού.

Μεταξύ άλλων δεν γινόταν να μην αναφερθεί στα μελλοντικά της σχέδια αλλά και στους ανθρώπους που άφησε πίσω στο παιχνίδι με τους οποίους είχε δεθεί.

Πώς νιώθεις βλέποντας πια απέξω την Ευρυδίκη;

Δεν σου κρύβω πως μου λείπει ήδη. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο ήρθα τόσο κοντά. Μας έδεσε και το πρόβλημα υγείας που περάσαμε και oι δύο. Πλέον είμαι έξω, τη στηρίζω και την περιμένω. Την αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω, όταν βγει, να συνεχιστεί αυτή η όμορφη σχέση που αποκτήσαμε. Η Ευρυδίκη είναι ένα παρεξηγημένο κορίτσι, κι έμαθα πολλά από αυτήν. Αγωνιστικά, μπορεί να μην είναι η πιο γρήγορη παίκτρια, αλλά τα κάνει όλα με μεγάλη ηρεμία. Λέει «θα μπω στο στίβο μάχης και δεν με ενδιαφέρει τίποτα, θα κάνω αυτό που μπορώ και με νοιάζει μονό το ότι προσπάθησα». Γι' αυτό καταφέρνει να βρίσκει το στόχο. Είναι ήρεμη και το απολαμβάνει. Ακριβώς το αντίθετο από ό,τι έκανα εγώ. Έμπαινα στο στίβο και σκεφτόμουν ότι θα τραυματιστώ. Είμαι ενεργή αθλήτρια και φοβόμουν ότι όλο αυτό θα μου κάνει κακό.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποκαλύπτει

Τώρα που επέστρεψες πώς είσαι σωματικά;

Αυτήν τη στιγμή είμαι με έναν ώμο σε πολύ άσχημη κατάσταση, το ισχίο μου με ταλαιπωρεί, η μέση μου επίσης. Χρειάζομαι ξεκούραση και αποκατάσταση. Επίσης δεν το περίμενα ποτέ, αλλά κάποιες φορές δεν θυμάμαι ονόματα ανθρώπων ή πράγματα που γίνονταν μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θέλει λίγο χρόνο, αλλά θα φτιάξει.

Σχέδια υπάρχουν;

Όπως είχα αναφέρει και μέσα στο παιχνίδι, η ζωή μου είναι έτοιμη εδώ έξω και με περιμένει. Ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου, με πολύ κόπο και πολλή αγάπη. Δεν μπήκα σε κανένα τηλεοπτικό παιχνίδι για να φτιάξω τη ζωή μου. Τα έχω καταφέρει όλα με τη δική μου αξία και τα δικά μου χέρια. Το έργο που θα συνεχίσω να κάνω για όσο βαστούν τα πόδια μου είναι η ενασχόληση μου με τα παιδιά. Τα αγαπώ πολύ και δουλεύω σκληρά για να βγουν αξιοπρεπή και με αρχές στην κοινωνία. Επίσης θέλω να επιστρέψω στους αγώνες μου και να φτιάξω την οικογένεια μου με τον Γιάννη, να γίνω σύντομα ξανά μανούλα!