«Καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Λαμπροπούλου μετά το περιστατικό με τον σύζυγό της

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε...» - Η αφοπλιστική απάντηση της Λαμπροπούλου μετά το περιστατικό με τον σύζυγό της

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για τις εξελίξεις στον Σασμό ενώ από την άλλη αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή και για τον δύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη.

Οι δηλώσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Μιλώντας για το περιστατικό με τον σύζυγό της ο οποίος ενοχλήθηκε από τις ερωτήσεις που του έκαναν με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, η ίδια ανέφερε: « Δε με κουράζει να με ρωτάνε και μου αρέσει να απαντάω. Υπάρχουν κάποιες περιστάσεις που καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χάνουμε τη βαρύτητα και της πραγματικότητας, επειδή μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μια μυθοπλαστική ιστορία».

Στις εξελίξεις στον Σασμό, η ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Η Βασιλική ζει και χαίρομαι γιατί είναι ένα πρόσωπο που έχει ακόμη πράγματα να δώσει. Στο βιβλίο ο ρόλος μου πεθαίνει πάρα πολύ νωρίς, αλλά έχουμε ξεφύγει πολύ από το βιβλίο. Υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις.

Μετά από δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε με την έναρξη του νέου κύκλου θα γίνει ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής. Είναι πυρηνικό ερώτημα της ιστορίας αν θα βρεθεί ο δολοφόνος του Στεφανή και γύρω από αυτό θα εξελιχθούν πολλά στη σειρά. Αλλά για την ώρα δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - «Ήταν για να γίνει...»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/3 ο Γιάννης Νταλιάννης. Ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ενώ μάλιστα μίλησε για την παράσταση «On Ego» όπου μετέφρασε και σκηνοθετεί, για το παιδί του, για τη σύζυγό του Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλά και για το λόγο που σκηνοθετεί.

«Με ενδιαφέρει το όλον σαν ηθοποιός, γι’ αυτό και σκηνοθετώ. Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να εμπνεύσεις ένα σύνολο, να μπορείς να είσαι ο μεσάζων μεταξύ του μυαλού του συγγραφέα και των ηθοποιών-ερμηνευτών», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Νταλιάνης.

Για τη συμμετοχή της 12χρονης κόρης του, Έλλης, στη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη» δήλωσε: «Ήταν μια περίεργη συγκυρία καθώς ο Νίκος Κουτελιδάκης ο σκηνοθέτης της σειράς που είναι η πρώτη μας συνεργασία με ρώτησε “εκείνες οι κόρες σου τι κάνουν;”. Το συζητήσαμε και με τη μητέρα της. Διάβασα το σενάριο και ανίχνευσα έναν ρόλο που θα μπορούσε να κάνει η Έλλη.

Η Μαριλίτα είναι πολύ προσεκτική και σαφώς πολύ πιο επιφυλακτική. Ήταν εξασφαλισμένο το περιβάλλον, ήταν ΕΡΤ, ήταν καλοκαίρι, ήμουν παρών και όλες οι σκηνές ήταν με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, παλιά φίλη, που δεν είναι μόνο μεγάλη ηθοποιός αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος.

Η σχέση τους θα έχει και συνέχεια. Ο τρόπος που της μίλησε, της φέρθηκε και την καθοδήγησε η Καρυοφυλλιά ήταν μοναδικός. Εμείς δεν καταφέραμε να είμαστε τόσο καλοί. Αυτοσχεδίασε, πρότεινε πράγματα».

«Φέτος πέσαν πολλές δουλειές μαζί, γίναμε λίγο μαϊντανοί. Φέτος βγήκαν οι καρποί από δουλειές που έγιναν σε προηγούμενο χρόνο. Στις Μέλισσες χρωστάω πολλά και τον Λευτέρη Χαρίτο. Άνοιξε ένας δρόμος και άρχισαν να με καλούν και αλλού. Αλλά θέλει ένα μέτρο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Για την γνωριμία με την γυναίκα του είπε: «Πολύ δύσκολη η ερώτηση αν ήταν για να γίνει με τη Μαριλίτα. Πιστεύω ότι ναι, ήτανε απλώς δεν το ξέρουμε. Εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνεται μέσα από τη σχέση που έχουμε την τόσο ζωντανή.

Είχαμε συναντηθεί χωρίς να γνωριζόμαστε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και στους διαδρόμους ήμουν τότε με άλλη κοπέλα και ανταλλάξαμε ένα γεια και η κοπέλα την άλλη μέρα μου είπε ότι είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια».