''Μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη'' - Η παραδοχή του Γιώργου Σουξέ για την σύντροφό του

Τι έχει συμφωνήσει το ζευγάρι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη'' - Η παραδοχή του Γιώργου Σουξέ για την σύντροφό του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Σουξές μιλώντας για όλους και για όλα. Ωστόσο ένα κομμάτι της συνέντευξής του μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το ότι δεν θέλησε να αναφέρει τίποτα για τη σύντροφό του και κυρίως για το αν έχουν παντρευτεί, αφού όπως αποκάλυψε του έχει απαγορέψει να μιλάει δημόσια για εκείνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός μετά από μια πολύ πετυχημένη τριετία στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», πήρε μεταγραφή για το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος που άφησε ένα χωριό, το Διαφανί, προκειμένου να βρεθεί σε άλλο τηλεοπτικό χωριό, δηλαδή τον Πλάτανο!

Η απαγόρευση που του έχει θέσει η σύντροφός του

Όταν λοιπόν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε τον ηθοποιό για τον γάμο του, εκείνος απάντησε: «Δεν απαντάω αν έχω παντρευτεί, έχω απαγόρευση από την κυρία. Η σύντροφός μου είναι γερμανικής καταγωγής και δεν καταλαβαίνει το ελληνικό χιούμορ. Μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη γιατί θεωρεί ότι “δεν τα λέω καλά”».

Και πρόσθεσε: «Δεν ανοίγομαι εύκολα σε ανθρώπους, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Ειδικά την τωρινή εποχή μπορεί να πεις σε κάποια κυρία “πόσο όμορφη” είσαι και να έχεις πρόβλημα».

Συγκλόνισε πριν λίγο καιρό μιλώντας για τη μάχη με την κατάθλιψη

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Γιώργος Σουξές, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», στο OnTime. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε και για την περίοδο όπου πάλεψε με την κατάθλιψη και τις μεγάλες δυσκολίες που είχε στην καθημερινότητά του μέχρι να καταφέρει να το ξεπεράσει.

Είπε λοιπόν στο περιοδικό και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου:

«Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη όταν χώρισα, που όμως δεν έφταιγε η πρώην σύζυγός μου. Εγώ αισθανόμουν πίεση χωρίς να με πιέζει, ένιωθα ότι δεν προχωράω στη δουλειά μου… δεν ξέρω τι μου συνέβαινε. Τότε πάθαινα κάτι κρίσει πανικού. Νόμιζα ότι πεθαίνω, ότι δεν μπορώ να πάρω αέρα ή να κουνηθώ. Πήγα στον γιατρό και μου έδωσε χάπια. Πήρα ένα-δύο από αυτά αλλά στην ουσία ήμουν ήρεμος απ’ έξω και έβραζα μέσα μου. Το πάλεψα μόνος μου και το ξεπέρασα. Με βοήθησε πολύ η δουλειά», εξομολογείται .

«Άλλη μια φορά, μου συνέβη κρίση πανικού σε γύρισμα στις «Άγριες Μέλισσες». Πριν αρχίσει το γύρισμα ένιωθα άσχημα. Όμως από την ώρα που ξεκίνησα το γύρισμα, άλλαξε η διάθεσή μου. Ήμουν ευτυχισμένος και ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βγει πολύ καλή η σκηνή. Έτσι ξέχασα τα πάντα και το ξεπέρασα», αποκαλύπτει ο Γιώργος Σουξές.