Μαρίνα Πατούλη: Ξέσπασε σε κλάματα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου - Δίπλα της ατάραχος ο Βλάσσης Χολέβας

Βίντεο ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Πατούλη: Ξέσπασε σε κλάματα στο αεροδρόμιο της Μυκόνου - Δίπλα της ατάραχος ο Βλάσσης Χολέβας

Η Μαρίνα Πατούλη μετά από ένα ξέφρενο διάστημα στο νησί των ανέμων (δείτε εδώ αποκλειστικές της φωτογραφίες από παραλία της Μυκόνου που φυλάει παθιασμένα τον Βλάσση Χολέβα), αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο και να γυρίσει για λίγο πίσω στην... επί τόσα χρόνια βάση της, την Αθήνα, όμως... κάτι δεν πήγε καλά.

Ο φακός του Mykonos Live που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, εννοείται πως ήταν εκεί και απαθανάτισε το νέο ζεύγος της ελληνικής showbiz σε μια όχι και τόσο καλή στιγμή αφού η Μαρίνα, όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο φαίνεται να κλαίει και να σκουπίζει τα δάκρυά της.

Ο Βλάσσης δίπλα της προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Το τι συνέβη το αναφέρει εκτενέστερα το ρεπορτάζ:

Πριν την Μαρίνα Πατούλη υπήρξε παντρεμένος - Η πρώην σύζυγος του Βλάσση Χολέβα

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής έζησε έναν όμορφο έρωτα με την Άννα Βελοσόφσκι, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Μια κόρη η οποία μένει μετά το διαζύγιο των γονιών της στην Γερμανία με την μαμά της.

«Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί με μία υπέροχη επικοινωνία», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη του. «Το μεγαλύτερο βάρος το έχει η Άννα γιατί είναι μαζί στη Γερμανία. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ, κάθε φορά που τη βλέπω σφίγγεται η καρδιά μου. Από πλευράς σχολείων και περιβάλλοντος είναι καλύτερα (στη Γερμανία), αλλά δεν παύει να είναι μακριά ο μπαμπάς του», είχε εξομολογηθεί.

Βλάσης Χολέβας πρώην σύζυγος