«Τη μία κλαις, τη δεύτερη κάνεις εμετό, την τρίτη...» - Η αποστομωτική απάντηση της Βίκυς Καγιά στα αρνητικά σχόλια

«Έχουν δικαίωμα και να με κρίνουν και να με κοροϊδεύουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/vickykaya_
Instagram/vickykaya_

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο GNTM 5, ωστόσο τα σχόλια που δέχεται δεν είναι μόνο καλά. Συγκεκριμένα, τόσο το twitter την έχει κράξει άσχημα, όσο και διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως για παράδειγμα η Μαρίνα Πατούλη μετά από ερώτηση που της έγινε.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε ανοιχτά για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Η αποστομωτική απάντηση της Βίκυς Καγιά

Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν δεχτεί κριτική -συχνά αυστηρή- ακόμα και κοροϊδία. Είναι σκληρό;

Έχουν δικαίωμα και να με κρίνουν και να με κοροϊδεύουν. Όταν γίνεται κάτι δημόσια, δεν μπορεί να τους αφορά όλους και δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Όλα τα ακούω. Και τα καλά και τα κακά και τα πολύ κακά. Τη μία κλαις, τη δεύτερη κάνεις εμετό, την τρίτη κλείνεσαι σπίτι σου, την τέταρτη συνηθίζεις.

Βίκυ Καγιά GNTM
Instagram/vickykaya_

Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος;

Φυσικά και με νοιάζει, αλλά πια ξέρω να φιλτράρω όσα ακούω. Οι haters δεν με αφορούν. Θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου κι αυτό που κάνω να δημιουργεί συναισθήματα. Και θετικά και αρνητικά. Πώς θα είμαι ανθρώπινη αν δεν κάνω λάθος, αν δεν πω τη βλακεία μου, αν δεν πετάξω την μπαρούφα μου και τη μαζέψω; Δεν παίζω ρόλους. Δεν κάνω θέατρο, τηλεόραση κάνω. Είμαι άνθρωπος και κάνω και λάθη. Σίγουρα δεν είμαι τέλεια. Και δεν ήμουν ποτέ. Είμαι ο εαυτός μου. Αν μπορείς, εξήγησέ μου το τέλειο. Για μένα τέλειο είναι να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Είσαι;

Νομίζω ότι τώρα είμαι στην καλύτερη εκδοχή μου. Μετά από πολύ ψάξιμο, πολλή δουλειά, πολλά λάθη, πολλή κριτική, πολλά κλάματα και πολλά γέλια. Ο εαυτός μας δεν έρχεται με οδηγίες χρήσης. Τον δουλεύεις και τον μαθαίνεις κάθε μέρα. Και η ευτυχία θέλει προσπάθεια. G.: Την πιστεύεις δηλαδή την ευτυχία; Β.Κ.: Φυσικά. Είναι πολύ απλό να είσαι ευτυχισμένος. Απλά να είσαι. Η ευτυχία δεν είναι ούτε το πριν ούτε το μετά, ούτε τα λεφτά, τα αυτοκίνητα και τα σκάφη, είναι κάτι εσωτερικό.

Το "άδειασμα" του Δημήτρη Σκουλού

Αποδιοπομπαίος τράγος έχει καταλήξει η Βίκυ Καγιά για όσους ενεπλάκησαν ποτέ με το GNTM, αφού έχει καταφέρει να τραβάει πάνω της όλες τις κριτικές για την συμπεριφορά της. Σήμερα στο στούντιο του «Πρωινού μας» βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός, που μίλησε με σκληρά λόγια για τις σχέσεις τους, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη ήταν ο λόγος που αποχώρησαν από το ριάλιτι μοντέλων ο ίδιος και οι περσινοί συνεργάτες τους.

Και με τους φετινούς κριτές του GNTM πάντως παρά τα όσα ισχυρίζεται δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Παρά τους επικούς της καυγάδες με την Σοφία Χατζηπαντελή, εκείνη ισχυρίζεται ότι η σχέση τους είναι οι καλύτερες και ότι στα παρασκήνια είναι όλα μια χαρά. Ωστόσο ένα στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε από το χθεσινό επεισόδιο, μάλλον μαρτυρά το αντίθετο.

Είπε λοιπόν στο πλατό του «Πρωινού μας»:

«Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, ειδικά τις πρώτες μέρες. Έκανα αυτοκριτική τι έκανα λάθος, από ό,τι κατάλαβα δεν έκανα κάτι λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη. Δεν βγήκαν. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι «θα έρθω να τα αλλάξω όλα». Οπότε ποια ήταν τα «όλα»; Εμείς ήμασταν τα «όλα».

Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ», τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.