Ξεφορτώθηκε μέσα σε 20 ημέρες τα μαύρα η Kate Middleton - Η δημόσια εμφάνιση που έκανε σούσουρο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram / @princeandprincessofwales
Instagram / @princeandprincessofwales

Σχεδόν 20 ημέρες έχουν περάσει από τότε που η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών προκαλώντας τεράστια θλίψη καθώς ήταν η μακροβιότερη μονάρχης στην Μεγάλη Βρετανία. Ωστόσο, από τότε αναμένεται να δούμε ολοένα και περισσότερες αλλαγές καθώς ο βασιλιάς Κάρολος έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες (δείτε εδώ αναλυτικά τί πρόκειται να συμβεί).

Έτσι λοιπόν, μια από τις αλλαγές που παρατηρούμε είναι και αυτή στους τίτλους του πρίγκιπα Wiliam και της Kate Middleton, αφού πλέον είναι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Να τονίσουμε πως πριν φύγει από την ζωή η πριγκίπισσα Νταιάνα, της είχαν δώσει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 27/9 και αφού ανακοινώθηκε το τέλος για το πένθος της βασίλισσας, η πριγκίπισσα Kate εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο παλτό σε δημόσια εκδήλωση όπου όπως είναι φυσικό τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της βασιλικής οικογένειας. - Δείτε εδώ πώς τους αποθέωσαν οι χρήστες στο Twitter

Η εμφάνιση της Kate Middleton που δεν έμεινε απαρατήρητη

Το ψευδώνυμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα George

Ωστόσο το Daphne Clark μάλλον δεν είναι το μόνο όνομα που φέρεται να χρησιμοποιεί η Δούκισσα όταν θέλει να περάσει απαρατήρητη. Η Mirror υποστηρίζει ότι στην Kate ξέφυγε κατά λάθος ένα ακόμα ψευδώνυμο, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για ψώνια στην Ουαλία το 2010.

Τότε η Kate ζούσε σε ένα εξοχικό στο Anglesey, ενώ ο William ήταν πιλότος έρευνας και διάσωσης στην κοντινή RAF Valley. Τότε λέγεται πως η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε ένα τοπικό κατάστημα με είδη θαλάσσιων σπορ και βρήκε μια στολή που ήθελε να αγοράσει. Ο καταστηματάρχης Dave Buckland, ο οποίος δεν την αναγνώρισε, της πρότεινε να το βάλει στην αναμονή ώστε να επιστρέψει αργότερα για να το αγοράσει και η Kate του άφησε το όνομα «Mrs Cambridge».

Μάρτυρας του όλοι περιστατικού σχολίαζε στη Daily Mail: «Την κοίταζε κατευθείαν στα μάτια και μάλιστα σχολίασε ότι ήταν ένα αρκετά ασυνήθιστο επώνυμο. Δεν είχε πραγματικά ιδέα ποια ήταν. Εκείνη απλώς χαμογέλασε και είπε ότι θα επιστρέψει. Δεν επέστρεψε ποτέ...».

Ο Δούκας - η Δούκισσα του Cambridge και τα παιδιά τους

Ο μεγάλος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge βρισκόταν έξω με τη γιαγιά του, όταν μια γυναίκα που είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα τους συνάντησε να παίζουν σε ένα ρυάκι στο Μπέρκσαϊρ.

Η γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε: «Μου ζητήθηκε από έναν αστυνομικό φύλακα να μην τραβήξω φωτογραφία τα παιδιά, πράγμα που δεν έκανα, αλλά ο George άρχισε να χαϊδεύει τον σκύλο μου.

Απλά για να είμαι φιλική αντάλλαξα δυο κουβέντες με τα παιδάκια και ρώτησα τον George πώς τον λένε, αν και προφανώς ήξερα το όνομά του. Προς έκπληξή μου είπε 'Με λένε Archie' με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν ξέρω γιατί αυτοαποκαλείται έτσι, αλλά τα παιδιά συχνά παίζουν με τα ονόματά τους και νομίζω ότι είναι υπέροχο».

Να σημειωθεί ότι αυτό είχε συμβεί πριν η Meghan και ο Harry ονομάσουν τον γιο τους Archie και δεν είναι γνωστό αν ήταν οικογενειακό παρατσούκλι για τον George ή απλά ο μικρός εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να δώσει στην κυρία που τον ρωτούσε ένα τυχαίο ψεύτικο όνομα.