Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο στο Love Island μέσα από την τηλεοτπική συχνότητα του ΣΚΑΪ παρά το γεγονός πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά. Όπως είδαμε, τα πρώτα τρυφερά τετ α τετ ήταν γεγονός ανάμεσα στην Χριστίνα και τον Αλέξανδρο –δείτε εδώ αναλυτικά.
Ωστόσο, ένας ο οποίος δεν κοιμήθηκε και τόσο καλά ήταν ο Θοδωρής Κοντολέων, ο οποίος είναι ζευγάρι με τη Μαρία Αστόγλου. Όπως είπε, απλώνεται πάρα πολύ στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην χωράει εκείνος να κοιμηθεί. Μάλιστα, έδειξε και τον τρόπο που η Μαρία απλώνει τα πόδια της στον ύπνο της.
Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter πήραν απευθείας θέση προκειμένου να σχολιάσουν με τον πιο επικό τρόπον όσα παρακολούθησαν καθώς χάρησε την πιο επική σιτγμή.
Τα επικά σχόλια στο Twitter για τον Θοδωρή στο Love Island
https://twitter.com/Mort_lemur_/status/1576306922944622593?
περιμένοντας τον λογαριασμό της ΔΕΗ
#loveislandgr pic.twitter.com/Y4N5u6vPvu— Dead13Pool (@DRagnar1991) October 1, 2022
diversity #LoveIslandGR pic.twitter.com/DRwvkKXNP3
— djapal (@djapalGR) October 1, 2022
#LoveIslandGR Περιμένοντας τον λογαριασμό του φυσικού αερίου pic.twitter.com/UcqvPfRIBe
— Neorun (@Neorun2) October 1, 2022
https://twitter.com/Amedeo_10/status/1576306317043838976?
Περνάει αυτή που σου αρέσει, κοίτα διακριτικά 😂😂😂 #LoveIslandGR pic.twitter.com/RYcWcK6C3N
— 𝐏𝐡𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐩𝐡𝐲𝐥𝐨𝐯𝐞𝐫🇵🇹🌅📸 (@jimandr2) October 1, 2022
https://twitter.com/Mort_lemur_/status/1576306403244769281?
Σπαγγατο κάνει?#LoveIslandGR pic.twitter.com/xPX9VdqYMA
— Chris Pro (@Chris__Pro) October 1, 2022
Κομπλέ είσαι. Τράβα μίλα της.#LoveIslandGR pic.twitter.com/PtuAbyutVr
— Μιντιβιλι (@midivili) October 1, 2022
Έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ αλλά το έδειξαν κανονικά – Το ακατάλληλο πλάνο του Love Island με την Κλαούντια
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το «Love island» (δείτε εδώ τα highlights) και ανάμεσα στις παίκτριες που εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Ελληνογερμανίδα Κλαούντια.
Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει ενώ τόνισε πως μερικά από τα μαγιό που έχει πάρει μαζί της είναι ακατάλληλα για να τα δει η μαμά της.
«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για μένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με την μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου.
Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται που…! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα. Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά
Κατά την διάρκεια λοιπόν του χθεσινού επεισοδίου και συγκεκριμένα την ώρα που συζητούσε με το ζευγάρι της, τον Βασίλη και καθόντουσαν στον καναπέ, προβλήθηκε από τον σκηνοθέτη έχει πλάνο που σίγουρα θα έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ.




">
">
">
">
">
">
">
">