«Απαράδεκτο να...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου μετά την επίθεση που δέχτηκε η Καγιά από πρώην παίκτριες του GNTM

Υπάρχει άραγε δόλος πίσω από τον συγχρονισμό των δηλώσεων;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Απαράδεκτο να...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου μετά την επίθεση που δέχτηκε η Καγιά από πρώην παίκτριες του GNTM

Δεν έφταναν στη Βίκυ Καγιά οι επιθέσεις που δέχεται από πρώην συνεργάτες, από δημοσιογράφους, αλλά και από το κοινό, αυτές τις μέρες έγινε και στόχος από κάποιες πρώην παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Άννα Αμανατίδου και την Μαριαγάπη Ξυπολιά που δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για την πρώην μέντορά τους στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η Αμανατίδου ανέφερε ότι της είχε ζητήσει βοήθεια και δεν της απάντησε ποτέ(δείτε εδώ ποια την βοήθησε τελικά), ενώ η Μαριαγάπη σχολίασε ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να τσακωθεί με μια κυρία στην ηλικία της Καγιά δημιουργώντας μεγάλο σούσουρο. Από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου, βλέποντας την συντονισμένη επίθεση που δέχεται η coach, θεώρησε ότι πιθανά υπάρχει δόλος πίσω από αυτές τις δηλώσεις.

Η αντίδραση της Καινούργιου στην επίθεση που δέχτηκε η Καγιά

Σχολίασε λοιπόν στον αέρα της Super Κατερίνας:

«Απαράδεκτο να τα βάζουν μαζί της», υπονοώντας πως δεν είναι τυχαίος ο συγχρονισμός των δηλώσεων αυτών.

Την είχε κράξει και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Πολλά και διάφορα είναι τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει η Βίκυ Καγιά το τελευταίο διάστημα με αφορμή την συμπεριφορά της απέναντι στις γυναίκες που περνάνε από οντισιόν στο GNTM 5. Το twitter την έχει "δικάσει", ενώ και πολλά πρόσωπα του χώρου, όπως η Μαρίνα Πατούλη. Και μια πρώην παίκτρια όμως, θέλησε να πάρει θέση. Ο λόγος για την Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Το μοντέλο που φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 1, από το οποίο και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram η Γαρυφαλιά Καληφώνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται από πίσω η φωνή της Βίκυς Καγιά να σχολιάζει μια διαγωνιζόμενη και την εμφάνιση της. Στο βίντεο της έγραψε «ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της».

@garifalia.kalifoni

#tiktok #fyp #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος - _.Greek._.Editz._