«Σκέφτηκα ότι θα αυτοκτονούσα» - Το σοβαρό ατύχημα του Γιώργου Σουξέ που του σημάδεψε την ζωή

Είχε περάσει δραματικές στιγμές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Σουξές και μεταξύ άλλων μίλησε και για μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή του, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του. Αυτή αφορά ένα τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή, κατά το οποίο κινδύνευσε να χάσει ένα μέλος του σώματός του, γεγονός που τον έβαλε σε άσχημες σκέψεις.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει και πριν από λίγο καιρό και για την περίοδο, όπου αντιμετώπισε την κατάθλιψη και μάλιστα ανέφερε ότι αντίστοιχα είχε κάνει παρόμοιες σκέψεις(δείτε πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει).

Το τραγικό ατύχημα του Γιώργου Σουξέ με την μηχανή

Είπε λοιπόν στο περιοδικό Λοιπόν:

Κάποτε είχα ένα άσχημο ατύχημα με τη μηχανή κι ήξεραν όλοι εκτός από εμένα ότι θα μου έκοβαν το πόδι. Λόγω αυτού του ατυχήματος ο γιατρός μου είπε ότι θα κουτσαίνω και θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα. Όταν το έμαθα, σκέφτηκα ότι θα αυτοκτονούσα γιατί δεν θα μπορούσα να σταματήσω την υποκριτική. Μόλις έκανα την εγχείρηση κι έφυγα από το νοσοκομείο με μεγάλη δυσκαμψία στο πόδι μου, ρώτησα μια χορεύτρια φίλη την Μαριλένα Καρέτα «τι κάνετε εσείς οι χορευτές όταν χτυπάτε;». Μου είπε τότε το καλοκαίρι να περπατώ στην άμμο στην παραλία. Πράγματι για δύο μήνες περπατούσα συνέχεια μέσα κι έξω από το νερό.

Όταν ξαναπήγα για εξέταση την πρώτη φορά, για να μην χαλάσω την εντύπωση του γιατρού έκανα ότι κούτσαινα. Την άλλη φορά περπάτησα κανονικά και φώναξε όλη την ομάδα που με χειρούργησε κι αφού με είδε να περπατώ τους είπε «αυτό που βλέπετε δεν υπάρχει». Δεν το δέχτηκε ακόμη και που το είδε με τα ίδια του τα μάτια, γιατί η ιατρική έλεγε άλλα. Όμως ο άνθρωπος δεν ελέγχει τη φύση. Η φύση ελέγχει τα πάντα. Ο Θεός.

H γυναίκα που του στέκεται δεν τον αφήνει να μιλάει για εκείνη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε βρεθεί ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Σουξές μιλώντας για όλους και για όλα. Ωστόσο ένα κομμάτι της συνέντευξής του μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το ότι δεν θέλησε να αναφέρει τίποτα για τη σύντροφό του και κυρίως για το αν έχουν παντρευτεί, αφού όπως αποκάλυψε του έχει απαγορέψει να μιλάει δημόσια για εκείνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός μετά από μια πολύ πετυχημένη τριετία στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», πήρε μεταγραφή για το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος που άφησε ένα χωριό, το Διαφανί, προκειμένου να βρεθεί σε άλλο τηλεοπτικό χωριό, δηλαδή τον Πλάτανο!

Όταν λοιπόν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε τον ηθοποιό για τον γάμο του, εκείνος απάντησε: «Δεν απαντάω αν έχω παντρευτεί, έχω απαγόρευση από την κυρία. Η σύντροφός μου είναι γερμανικής καταγωγής και δεν καταλαβαίνει το ελληνικό χιούμορ. Μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη γιατί θεωρεί ότι “δεν τα λέω καλά”».

Και πρόσθεσε: «Δεν ανοίγομαι εύκολα σε ανθρώπους, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Ειδικά την τωρινή εποχή μπορεί να πεις σε κάποια κυρία “πόσο όμορφη” είσαι και να έχεις πρόβλημα».