Τρελά ερωτευμένη η Ελισάβετ Μουτάφη με τον συζυγό της, Μάνο Νιφλή - «Μετά το 3ο ραντεβού έμεινα μαζί του»

Οι δηλώσεις της στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η Ελισάβετ Μουτάφη με τον συζυγό της, Μάνο Νιφλή - «Μετά το 3ο ραντεβού έμεινα μαζί του»

Το απόγευμα της Τετάρτης (5/10) η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συνότητα της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί για την προσωπική της ζωή αλλά και για την σχέση της με τον συζυγό της, Μάνο Νιφλή -δείτε εδώ την δημόσια εξομολόγηση για την επέτειο γάμου τους.

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Μουτάφη

«Με τον σύζυγό μου μας γνώρισε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Στα πρώτα ραντεβού είχα φέρει και φίλους μου για να μου πουν την γνώμη τους. Όταν βγήκαμε οι δύο μας για πρώτη φορά, μετά από λίγες ημέρες πήγα και έμεινα στο σπίτι και δεν ξαναμείναμε χωριστά ποτέ.

Το πρώτο βράδυ μου είχε πει, “αφού εμένα θα παντρευτείς γιατί ταλαιπωρείσαι;”. Όταν σου λέει ένας άντρας κάτι τέτοιο και το εννοεί, είναι πολύ γοητευτικό».

«Ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου...» - Ραγίζει καρδιές η Ελισάβετ Μουτάφη για το χαμό του πατέρα της

Η φετινή χρονιά ήταν αναμφίβολα πολύ δύσκολη για πολλά άτομα της showbiz μιας και αρκετοί ήταν εκείνοι που βίωσαν την απώλεια δικών τους ανθρώπων, και ανάμεσά τους ήταν και η αγαπητή Ελισάβετ Μουτάφη. Η λαμπερή και ταλαντούχα ηθοποιός, πριν λίγο καιρό έχασε τον πατέρα της, και το πρωί της Τετάρτης 29/6, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και ανέφερε μεταξύ άλλων πως ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό του...

«Το επίθετο μου είναι Μουταφτσή και πάντα το έγραφαν όλοι λάθος και γι’ αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος μου είχε πει ότι, το επίθετο μου είναι σαν φτέρνισμα και έτσι το άλλαξα και το έκανα Μουτάφη. Στη “Βέρα στο δεξί” κάναμε γύρισμα στα Τρίκαλα και η πλατεία ήταν γεμάτη από κόσμο, είχαμε security που τράβαγαν πίσω τον κόσμο.

Η πρόταση γάμου από τον Μάνο έγινε στα γενέθλια μου, γονάτισε και μου ζήτησε να γινώ γυναικά του. Από τη μέρα του γάμου θυμάμαι πως μπήκαμε με τους Βoney M. και τον χορό με τον πατέρα μου», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Για την απώλεια του πατέρα της, η Ελισάβετ Μουτάφη ανέφερε: «Βιώνω την απώλεια του πατέρα μου δεν μπορώ να την διαχειριστώ, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, νομίζω πως ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου».

«Μας είχαν κάνει πρόταση να κάνουμε πρωινή εκπομπή με την Μαριάννα Τουμασάτου στον Αlpha. Μου είχε γίνει πρόταση για πρωινό και από το MEGA όταν ήταν ο Γρηγόρης Aρναούτογλου».