«Η καριέρα μου πήγε τέλεια, δεν τη χρειάζομαι» - Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά την κόντρα της με την Καγιά

Αποκάλυψε αν είχαν ποτέ σχέσεις

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Η καριέρα μου πήγε τέλεια, δεν τη χρειάζομαι» - Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά την κόντρα της με την Καγιά

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνάντησε σήμερα 7/10 η κάμερα της «Super Κατερίνας» και πέρα από τις φήμες για τη σχέση της με το Χρήστο Μάστορα(στις οποίες απάντησε), ερωτήθηκε και για τη Βίκυ Καγιά. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες το μοντέλο είχε κάνει ένα story, με το οποίο ζητούσε από την κριτή να σταματήσει να ουρλιάζει στις διαγωνιζόμενες του GNTM.

Και για να ακριβολογούμε δεν είναι η μοναδική πρώην παίκτρια που μιλάει έτσι για την Καγιά, αφού και η Άννα Αμανατίδου την είχε κατηγορήσει για το γεγονός ότι ενώ της ζήτησε βοήθεια δεν της απάντησε ποτέ, ενώ και η Μαριαγάπη μίλησε υποτιμητικά για την ηλικία της.

Η απάντηση της Καληφώνη για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά

Πρόσφατα είχε ανεβάσει βίντεο στο τικ τοκ όπου η λεζάντα αναφερόταν στην Βίκυ Καγιά.

Τι σχολίασε για το εν λόγω βίντεο: «Πάνω στο θέμα του μακιγιάζ ήταν το βίντεο. Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με τη Βίκυ Καγιά. Όχι βέβαια δεν μιλάμε. Τι είμαστε; Φίλες; Δεν χρειάστηκε να με βοηθήσει, γιατί πήγε τέλεια η καριέρα μου».

Η ενόχληση της Καγιά μετά τις δηλώσεις των μοντέλων

Στην κάμερα της ίδιας εκπομπής και τον Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε σε όσα είπε για αυτή η πρώην παίκτρια του GNTM, Άννα Αμανατίδου, η οποία ανέφερε πως η Βίκυ Καγιά δεν τη βοήθησε καθόλου.

«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει και έχουν έρθει δίπλα μου, ό,τι χρειάστηκαν…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια,

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη. Είμαστε πολλά χρόνια γνωστοί και θέλω να λέει τη γνώμη του ανενόχλητος».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να επιστρέψει στο τέλος του GNTM (δείτε εδώ γιατί βρίσκεται εκτός).