«Νομίζω θα ήταν λίγο αστείο...» - Η επικοινωνία της Άννας Πρέλεβιτς με την Δούκισσα Νομικού μετά το τέλος της από το Πρωινό

Της πρότειναν να πάρει την θέση της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νομίζω θα ήταν λίγο αστείο...» - Η επικοινωνία της Άννας Πρέλεβιτς με την Δούκισσα Νομικού μετά το τέλος της από το Πρωινό

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε η ίδια με την Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή από το Πρωινό (δείτε εδώ την πρώτη της εμφάνιση μετά το τέλος της από την εκπομπή του ΑΝΤ1).

Η ίδια μάλιστα μίλησε και για τον γάμο με τον αδερφό της παρουσιάστριας, Νικήτα (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους) αλλά και για το αν δέχθηκε πρόταση για το Πρωινό μετά την αποχώρηση της Δούκισσας.

Η αναφορά της Άννας Πρέλεβιτς στην επικοινωνία της με την Δούκισσα Νομικού μετά το τέλος της από το Πρωινό

«Το καλοκαίρι μάλλον θα παντρευτούμε. Αρχικά θέλαμε σε νησί τώρα λέμε εδώ στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε λίγο τους καλεσμένους μας. Έχω μιλήσει με τη Δούκισσα μετά την αποχώρησή της αλλά μέχρι εκεί. Την άκουσα πολύ καλά. Νομίζω θα ήταν λίγο αστείο μετά την Δούκισσα να μου κάνουν πρόταση για το Πρωινό», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Η αντίδραση της Δούκισσας Νομικού στον γάμο του αδερφού της με την Άννα Πρέλεβιτς

Ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς εδώ και 1μιση χρόνο ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον έρωτα αυτόν λοιπόν, θέλησαν να "σφραγίσουν" με τον γάμο τους. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο επόμενο βήμα και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πρόταση γάμου έγινε, ωστόσο ήθελαν και οι δυο να περάσει ένα χρονικό διάστημα μέχρι να το ανακοινώσουν δημοσίως με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση τους, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Istagram, θέλοντας να δείξει πόσο χαρούμενη είναι για τον αδερφό της.

Η Δούκισσα, δημοσίευσε την φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσαν τα ευχάριστα και έβαλε μια μεγάλη καρδιά.

Νικήτας Νομικός Άννα Πρέλεβιτς γάμος