«Η δική μου θέση είναι...» - Όλη η αλήθεια για την συνεργασία του Γιώργου Λιανού και του Ντάνου στο Survivor All Star

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η δική μου θέση είναι...» - Όλη η αλήθεια για την συνεργασία του Γιώργου Λιανού και του Ντάνου στο Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα την Δευτέρα 17/10 και φυσικά ρωτήθηκε για το Survivor All Star, τους παίκτες, αλλά και τις εξελίξεις του παιχνιδιού. Στο παρελθόν μίλησε και για την θέση του Γιώργου Αγγελόπουλου σε αυτό, ωστόσο αυτή τη φορά μίλησε για την πιθανότητα συμπαρουσίασης του σόου μαζί του.

Μάλιστα, από την συζήτηση με την δημοσιογράφο δεν έλειψε το χιούμορ, αφού στην ερώτηση για το αν θα ξεκινήσει το ριάλιτι νωρίτερα εφόσον το Love Island κόβεται (δείτε εδώ για ποιους λόγους), ο ίδιος απάντησε: «Θα πάω στο Love Island ως παίκτης, το αποφάσισα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

«Η δική μου θέση είναι να είμαι ουδέτερος σε όλες τις εξελίξεις για το Survivor», είπε αρχικά χωρίς να δώσει πολλά στοιχεία για τους διαγωνιζόμενους.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν θα είχε πρόβλημα να συμπαρουσιάσει το παιχνίδι με τον Ντάνο, απάντησε αναλυτικά: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο να συνεργάζομαι με κάποιον. Σκοπός είναι να βγει το πρότζεκτ ωραίο και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος γιατί με όσα συμβαίνουν γύρω μας, νομίζω ότι έχει ανάγκη από ψυχαγωγία».

«Ο Ατζούν με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην..»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Γεια σου» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε για τα παιδιά του όπου τους έχει τεράστια αδυναμία -δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη για το Survivor.

«Δεν έχω ιδέα πότε θα ξεκινήσει το All Star Survivor αλλά είναι ένα project που κρατάει πολύ καιρό. Ο Acun την πρώτη φορά που είχα κατέβει για να συμπαρουσιάσω το Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με φώναξε στο σπίτι του στον Άγιο Δομίνικο και μου είπε έχω ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο έμαθα ότι κάποιοι προσπαθούν να το βγάλουν πριν από εμάς.

Το My Man Can θα ξεκινούσε σε 15 μέρες και μου λέει θέλω να το παρουσιάσεις εσύ. Με έφερε κρυφά. Με έβαλε σε ένα αεροπλάνο και με έστειλε κρυφά στην Κωνσταντινούπολη. Δεν το είχα πει ούτε στη μάνα μου. Της το είπα, αφού γυρίσαμε τα πρώτα επεισόδια κι είχαν μονταριστεί».

Ο Acun έχει motto που μου αρέσει πάρα πολύ. Acun Medya είμαστε, θα τα καταφέρουμε. Είναι ωραίος. Είναι ένας τύπος, ο οποίος έχει ξεφύγει σε οικονομική επιφάνεια και status κι ειδικά στην Τουρκία πίνουν νερό στο όνομά του. Κάνει παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά θα ζητήσει την άποψη όλων».