Ταξιδάκι για δύο - Πιο ερωτευμένη από ποτέ στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου η Ελένη Μενεγάκη

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το νησί τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται συχνά στην εκπομπή της γεγονότα από την καθημερινότητά της, αλλά και ζητήματα που αφορούν την σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο (δείτε εδώ τι μηνύματα του στέλνει διαρκώς), παρόλο που οι εμφανίσεις τους μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας είναι σπάνιες (δείτε εδώ στιγμές τους από το καλοκαίρι πάνω στο σκάφος).

Το απόγευμα της Παρασκευής 21/10, όμως, η παρουσιάστρια έκανε την εξαίρεση και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της στην αγκαλιά του καλού της έξω από το πλοίο, καθώς οι δυο τους αναχώρησαν για την Άνδρο, όπου θα περάσουν και το Σαββατοκύριακό τους.

Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο

«Να είσαι εσύ το κύμα, να είμαι αέρας που φυσά, σου υπόσχομαι ταξίδια, ασημένια κ χρυσά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Το μπέρδεμα στο μαιευτήριο όταν η παρουσιάστρια γέννησε την Μαρίνα

Με αφορμή την είδηση πως ο Γιώργος Τσούλης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αναφερθεί στην γέννηση της Μαρίνας (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και σε ένα μπέρδεμα που έγινε λίγο μετά την γέννα. Φυσικά η αποκάλυψη αυτή ήταν χιουμοριστική.

«Να πούμε στον Γιώργο Τσούλη και στη γυναίκα του να τους ζήσει το πρώτο τους μωράκι. Γέννησαν κάποια στιγμή την Παρασκευή το πρωί και μάλιστα ρώτησα την Ελένη για το φύλο του μωρού και μου απάντησε ότι το μωρό είναι αγόρι. Τότε της είπα “κορίτσι δεν περίμεναν;” και μου είπε ότι γέννησαν έναν παίδαρο. Κορίτσι έκανε τελικά; Παιδιά με μπερδέψατε!» είπε αρχικά στους συνεργάτες της, στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA, Ελένη.