Συνελήφθη διάσημος Tik Toker για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνελήφθη διάσημος Tik Toker για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών - Τι συνέβη;

Δεν είναι λίγες οι φορές που γνωστοί Influencers και διάσημοι γενικότερα περνούν μερικά βράδια στη φυλακή εξαιτίας της εμπλοκής τους με ναρκωτικές ουσίες ή, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του τράπερ "Trannos", λόγω οπλοκατοχής. Σοκαριστικό, όμως, είναι το γεγονός πως αυτά τα περιστατικά πληθαίνουν.

Το βράδυ του Σαββάτου 22/10, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, συνελήφθη για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών ένας πολύ γνωστός Tik Toker, ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Red Dragon. Μάλιστα, στην πλατφόρμα κυκλοφόρησε βίντεο από την στιγμή της σύλληψής του, κάνοντας "χαμό" στα σχόλια.

Πολλοί από τους χρήστες αναφέρουν πως ο ίδιος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που αιτιολογεί και την πρόσφατη εισβολή του σε προαύλιο σχολείου, από τον οποίο τον είχαν διώξει, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε δημόσιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η στιγμή της σύλληψης του διάσημου tik toker Red Dragon

Τι είχε δηλώσει ο Trannos αφού αφέθηκε ελεύθερος

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Τετάρτης 1/6 η είδηση ότι πασίγνωστος τράπερ συνελήφθη το προηγούμενο βράδυ για οπλοκατοχή, ενώ λίγες ώρες μετά μαθεύτηκε ότι αποφασίστηκε από το δικαστήριο τόσο ποινή φυλάκισης όσο και χρηματική ποινή (δείτε εδώ πόσους μήνες είναι η ποινή).

Ωστόσο ο τράπερ όχι μόνο δεν είναι μετανιωμένος αλλά φαίνεται πως τρολάρει τις αρχές με ένα προβοκατόρικο βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ενώ τώρα φαίνεται πως όλα αυτά τα παίρνει πίσω και δηλώνει μετανιωμένος.

Ο τράπερ τελικά μίλησε αποκλειστικά στο Live News περιγράφοντας πως νιώθει μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ, μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά;

Αλλά όλα καλά δεν πειράζει. Φυσικά και το αφήνω πίσω. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς, να περνάμε πάντα καλά και να είμαστε χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος τράπερ.