Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ανησυχία για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου - Το παλάτι έχει σε ετοιμότητα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Τί πρόβλημα φέρεται να αντιμετωπίζει;

Ανησυχία για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου - Το παλάτι έχει σε ετοιμότητα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
Instagram/ theroyalfamily
News 26.10.2022 13:18
Από Ίρις Βίλα

Τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει στο παλάτι η υγεία του Βασιλιά Καρόλου καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Σύμφωνα λοιπόν με τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο βασιλιάς φαίνεται να έχει καταρρεύσει τόσο σε ψυχικό όσο και σε σωματικό επίπεδο μετά από την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία ήταν και η μακροβιότερη μονάρχης στην Μεγάλη Βρετανία.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του βασιλιά Καρόλου

Συγκεκριμένα, ο βασιλιάς Κάρολος «πάσχει από κατάθλιψη και είπε στη γυναίκα του Καμίλα ότι η νέα του ζωή είναι πολύ δύσκολη για αυτόν, «είναι κουρασμένος και πανικόβλητος για το τι τον περιμένει ως βασιλιά» -δείτε εδώ την ημερομηνία στέψης του.

Επιπλέον, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν παρατηρήσει πως ο 73χρονος βασιλιάς εμφανίζεται με πρησμένα κόκκινα χέρια σε πολλές φωτογραφίες. Σύμφωνα λοιπόν με τους γιατρούς μπορεί να υποδηλώνουν οίδημα, που είναι σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας. Έτσι λοιπόν, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ετοιμοπόλεμος για κάθε ενδεχόμενο αφού η βασιλεία του Καρόλου αναμένεται να είναι μια από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών.

Τετραώροφο με πίνακες εκατομμυρίων λιρών - Αυτό είναι το σπίτι που επέλεξαν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμιλα για τη διαμονή τους

Πολλά αλλάζουν μέσα στη βασιλική οικογένεια μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο διάδοχός της στο θρόνο Κάρολος πήρε άλλη μια απόφαση όσον αφορά τον τόπο κατοικίας του από εδώ και πέρα και δεν είναι το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η «Super Κατερίνα», ο ίδιος και η σύζυγός του Καμίλα, επέλεξαν το Clarence Ηouse, ένα οίκημα της οικογένειας χτισμένο το 1827.

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται μέχρι στιγμής για τον Κάρολο, που θα κληθεί να αντικαταστήσει μια ιστορική ηγέτιδα, όπως είναι η μητέρα του. Μέχρι στιγμής σίγουρα δεν έχει καταφέρει να την φτάσει σε δημοφιλία και πολλοί είναι εκείνοι, που τον κατηγορούν τόσο για το ιδιότροπο του χαρακτήρα του, όσο και για την έλλειψη πρωτοβουλίας και αποφασιστικότητας. Το σίγουρο είναι ότι μετά τις αλλαγές θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα στο Παλάτι, μήπως και καταφέρει να φτιάξει την φήμη του μέχρι την επίσημη τελετή στέψης.

Σύμφωνα με τα όσα μετάδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή ο Κάρολος δεν επέλεξε το Μπάκιγχαμ των 220 δωματίων, καθώς τελεί υπό ανακαίνιση και θα είναι έτοιμο το 2027 και θα χρησιμοποιείται μόνο για επίσημες εμφανίσεις.

Το σπίτι που επέλεξαν είναι το Clarence House, το σπίτι του 1827 με τους τέσσερις ορόφους, εκεί όπου υπάρχουν πανάκριβα έργα τέχνης κόστους 15.000.000 λιρών, όπως πίνακες του Monet . Υπάρχει και ένα γραφείο της Καμίλα που το έχει διακοσμήσει η ίδια και έχει και πάρα πολλά βιβλία, είναι το αγαπημένο τους δωμάτιο στο σπίτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλλάζουν όλα μετά το θάνατο της Ελισάβετ - Τα σενάρια και οι κόντρες για τις βασιλικές κατοικίες

''Άκουσε τρέξιμο και γρήγορα βήματα στο διάδρομο'' - Η στιγμή που ο Κάρολος έμαθε τα δυσάρεστα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Share