«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή...» - Η μεγάλη ανησυχία της Μαρίας Καβογιάννη στην αρχή της καριέρας της

Σε ποιο πράγμα αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή...» - Η μεγάλη ανησυχία της Μαρίας Καβογιάννη στην αρχή της καριέρας της

Η Μαρία Καβογιάννη βρίσκεται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα, καθώς έχει μαγέψει το κοινό με την ερμηνεία της στη σειρά του MEGA, Maestro. Ως αποτέλεσμα, είναι καλεσμένη καθημερινά σε διάφορες εκπομπές και κάθε φορά η ίδια αποκαλύπτει διάφορα στοιχεία για την ζωή της, τα οποία ήταν άγνωστα μέχρι τώρα (δείτε εδώ τι δήλωσε για την εγκυμοσύνη της).

Την Πέμπτη 27/10 βρέθηκε στο πλατό του Στούντιο 4 και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο.

Η φοβία της Μαρίας Καβογιάννη

«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή να κάνω δραματικό ρόλο. Η πρώτη μου δραματική απόπειρα ήταν στον “Κόκκινο κύκλο” Κοκκινόπουλου. Το φοβήθηκα γιατί είχα έρθει από την κωμωδία και φοβόμουν ότι η φωνή μου μπορεί να παραπέμψει σε κάτι πολύ κωμικό.

Είχα όμως πολύ καλούς συνεργάτες και σκηνοθέτες που με βοήθησαν για να μη φοβάμαι. Νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί όταν έχουν την ευκαιρία μπορούν να τα κάνουν όλα και κωμικά και δραματικά. Εγώ είχα την τύχη να μου δώσουν και κάτι δραματικά. Εγώ περνάω καλά και στα δυο. Έχουν άμεση σχέση», είπε χαρακτηριστικά.

Με τι ασχολούνταν πριν γίνει ηθοποιός

Η Μαρία Καβογιάννη είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, την οποία και έχουμε δει σε πολλά πετυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια αλλά και σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις.

Το ταλέντο της είναι μεγάλο και αδιαμφισβήτητο, ωστόσο αυτό που λίγοι ξέρουν για εκείνη είναι, πως στα πρώτα της χρόνια δεν ονειρευόταν την καριέρα της ηθοποιού με τις σπουδές της να είναι εντελώς διαφορετικές.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Καβογιάννη σπούδασε... διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr