«Ήθελε να μείνει πίσω για την Ελεωνόρα! Σε ότι...» - Η τρυφερή εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη για τη σύζυγό του

«Είναι φοβερό, είναι κάτι που το θεωρώ θαύμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήθελε να μείνει πίσω για την Ελεωνόρα! Σε ότι...» -  Η τρυφερή εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη για τη σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/10 ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος αποκάλυψε πως πολλοί έχουν αξιωθεί πάνω σε δικά του πράγματα, ενώ μίλησε και για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη αλλά και για τη σύζυγό του, Ισιδώρα Σιδέρη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για την Ελεωνόρα και την σύζυγό του

«Με την Ελεωνόρα δεν είχαμε ποτέ προστριβές. Της έκανα πλάκα ότι δεν θα την αφήσω να πάει κάπου και γέλαγε. Η Ελεωνόρα κατάφερε να φτάσει πιο πάνω από εμένα και την μητέρα της. Είναι φοβερό, είναι κάτι που το θεωρώ θαύμα.

Η Ελεωνόρα έχει έναν συναισθηματισμό που μερικές φορές την παρασύρει σε παρορμητικές αποφάσεις. Αυτό είναι ένα τίμημα που το πληρώνει, το βιώνεις, το χαίρεσαι και μετά αποστασιοποιείσαι. Η Ισιδώρα είναι πολύ κοντά και ως μάνα και ως φίλη. Εγώ είμαι κοντά αλλά δεν μπαίνω σε διαδικασίες αντιπαραθέσεων. Η Ισιδώρα κρατήθηκε πίσω μόνο για την κόρη μας. Σε ότι κάναμε με την Ισιδώρα ήμασταν μαζί. Ήταν πιο αφανής από εμένα, από επιλογή. Ήθελε να μείνει πίσω για την Ελεωνόρα», είπε ο ηθοποιός.

«Μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου με την Ελεονώρα όταν βλέπω...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με αφορμή την "εισβολή" του στην εκπομπή, «Fishy» δεν ψάρεψε μόνο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη αφού μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για την κόρη του, Ελεονώρα και η απώλεια του Σάκη Μπουλά από τη ζωή του.

«Είναι ό,τι με κάνει να καμαρώνω περισσότερο στη ζωή. Επειδή αντιλήφθηκα σε μικρή ηλικία όταν ήταν, ότι έχει μια τάση να αντιλαμβάνεται τη μουσική και να την εκφράζει, κατάλαβα ότι το έχει. Ποτέ δεν της κούνησα το δάχτυλο, ποτέ δεν της έκανα παρατήρηση για τις επιλογές της.

Τις αποδεχόμουν, είτε μου άρεσαν είτε όχι. Όταν καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι ιδιοκτησία μας, είναι εύκολο αυτό.Τη θαυμάζω και σαν ηθοποιό. Όταν είδα τις εξετάσεις της δραματικής σχολής, δεν πίστευα στα μάτια μου, έμεινα έκθαμβος. Την αγαπώ, τη θαυμάζω, την αποδέχομαι και μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου, όταν βλέπω την αγωνία της. Δεν έχει ηρεμία».