«Δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ! Με...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη στον αέρα του Στούντιο 4

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ! Με...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη στον αέρα του Στούντιο 4

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/10 ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, ενώ αποκάλυψε πως πολλοί έχουν αξιωθεί πάνω σε δικά του πράγματα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

«Νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν γίνεται αντιληπτή. Εγώ λοιπόν απότομα δεν μετείχα σε διάφορες δοκιμασίες και με χάλαγε το γεγονός ότι είδα πολλούς συναδέλφους μου – θα το πω , δεν βαριέσαι, μην με παρεξηγείτε γιατί δεν θα πω ονόματα – που αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν καθαρά δικά μου.

Με αντέγραψαν πολλοί πάρα πολύ. Ακόμα και άνθρωποι που δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ. Ας πούμε το «Αχ Μαρία» ήταν για μένα μια κομβική δεκάχρονη περίοδος που πέρασε όλο το ηλεκτρισμένο τραγούδι και εκεί πρωτοεμφανίστηκε μια Δευτέρα ο Τζίμης Πανούσης. Εκεί λοιπόν συνυπήρχαν στη σκηνή τραγούδια και μικρά θεατρικά δρώμενα, που ήταν γραμμένα για την μουσική σκηνή»

Πιστεύω στην παρθενογένεση και αν κάτι αντιγράψω θα το πω. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Δεν έχω αντιγράψει ούτε διαγώνισμα στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε πρόσφατα και για την κόρη του, Ελεωνόρα.

«Έχω συμπλέγματα που προέκυψαν, έχω πιάσει τον εαυτό μου να...»

Καλεσμένος στην παρέα και την εκπομπή της Ερτ Αυτός και ο Άλλος, παραχωρώντας μία εξαιρετικά εξομολογητική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε συγκινητικές αναφορές στη ζωή και την καριέρα του, θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια που ασχολήθηκε με τη μουσική και το πρώτο του δάσκαλο, έναν τυφλό πλανόδιο ακορντεονίστα, αλλά αναφέρθηκε και στον αδερφικό του φίλο Σάκη Μπουλά.

Για το αν έχει ο ίδιος πάθη απάντησε: «Έχω συμπλέγματα που μου προέκυψαν. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να χάνεται, στενεύω και στενοχωριέμαι, όταν κάποιος χάσει το σθένος μου. Δύσκολα θα δακρύσω και θα κλάψω».

«Το ένα κάνει κακό στο άλλο. Η κωμικότητα είναι παρεξηγήσιμη επειδή υπάρχουν ευτελείς προσωπικότητες. Έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι ότι έχω κάνει ευτελή πράγματα αλλά δεν συντάσσομαι μαζί τους. Υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα έκανα. Έχω κάνει πράγματα που δεν τα θέλω».

«Έχω κρεμαστεί γιατί κριτικοί που αποδέχομαι για τις κρίσεις τους ταυτίσανε τον ρόλο που υποδύθηκα λες και ήμουν εγώ. Αναφέρθηκε ακόμη στη σχέση ζωής με την Ισιδώρα Σιδέρη και τι ήταν αυτό που τον προσέλκυσε σε εκείνη αλλά και στο πώς κατάλαβε πως η κόρη του, Ελεωνόρα, γεννήθηκε με ταλέντο στο τραγούδι.