«Εκείνη μου έλεγε για τη...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη στην Ρώμη

Στο ίδιο μέρος πέρασαν οι παρουσιάστριες το τριήμερό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εκείνη μου έλεγε για τη...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την συνάντησή της με την Ελένη Μενεγάκη στην Ρώμη

Στην Ρώμη πέρασε το τριήμερο η Φαίη Σκορδά μαζί με τους γιους τους (δείτε εδώ φωτογραφίες) και μάλιστα δεν ήταν οι μόνοι που ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, μιας και το ίδιο έκανε και η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο αλλά και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε στην Ρώμη με την Ελένη Μενεγάκη.

Η συνάντηση της Φαίης Σκορδά με την Ελένη Μενεγάκη στην Ρώμη

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια βδομάδα πριν να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα και εγώ κόσμο! Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Μάκη και τις δύο κόρες. Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά και όμορφη.

Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Ρώμη. Έχει κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα που σε μαγνητίζει. Ήθελα να κάτσω να της μιλήσω. Εκείνη μου έλεγε για τη δουλειά, και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Πολύ ήσυχη η ενέργειά τους ως οικογένεια» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Η σπάνια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη για Λιάγκα & Σκορδά

Μετά από την απολογία του Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής, «Ελένη» στην συνέχεια προβλήθηκε ένα ψυχολογικό θέμα με τις εκρήξεις στα ζευγάρια που ενδεχομένως προκαλεί μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσά τους.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη για να δώσει το δικό της παράδειγμα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ζευγάρι που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και αναρωτιέμαι όταν αυτοί για πρώτη φορά είπαν «πάμε να δουλέψουμε μαζί» είπαν ποιανού το όνομα θα μπει πρώτο;». Όπου στην συνέχεια κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν το πιστεύω»,