Ηλίας Ζερβός: Που και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του

Δείτε την ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Το πρωί της Δευτέρας 31/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως ο αγαπημένος ηθοποιός Ηλίας Ζερβός έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ αναλυτικά την ανάρτησή του). Λίγες ώρες αργότερα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ προχώρησε και σε μία δεύτερη ανακοίνωση, κατά την οποία ανέφερε πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Από την πρώτη στιγμή που η είδηση για τον θάνατο του καλλιτέχνη έγινε γνωστοί, άνθρωποι του χώρου και όχι μόνο έμειναν άναυδοι, καθώς κανείς δεν περίμενε πως θα "έφευγε" τόσο νέος και τόσο ξαφνικά (δείτε εδώ ποια είναι η αιτία πίσω από την απώλειά του).

Που και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Ηλία Ζερβού

«Όλοι λυπηθήκαμε πολύ σήμερα με την ξαφνική αναχώρηση του Ηλία μας. Η εξόδιος ακολουθία την Πέμπτη στις 10.15 το πρωί στο Τρίτο κοιμητήριο Νίκαιας», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ηλίας Ζερβός Κηδεία

Η τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη δυο χρόνια πριν

Ο Ηλίας Ζερβός, πριν από δύο χρόνια, έπαιζε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και με αφορμή τον ρόλο του είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Φλερτ» και μάλιστα είχε «λυγίσει» μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, όπου σε ηλικία 8 ετών εγκατέλειψαν με την οικογένειά του την Κωνσταντινούπολη και ήρθαν στην Ελλάδα.

«Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα… Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την “Πολίτικη Κουζίνα” μετά από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…» είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός.