«Ο κόσμος δεν με ρωτάει, εσείς με ρωτάτε!» - Φανερά ενοχλημένη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με δημοσιογράφο του Happy Day

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο κόσμος δεν με ρωτάει, εσείς με ρωτάτε!» - Φανερά ενοχλημένη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με δημοσιογράφο του Happy Day

Πρόσφατα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εμφανίστηκε ως γκεστ στα Νούμερα της ΕΡΤ και οι Ψίθυροι Καρδιάς ζωντάνεψαν 25 χρόνια μετά στις οθόνες του κοινό, ξεσηκώνοντάς το (δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο Twitter). Αυτό έδωσε την αφορμή στη δημοσιογράφο της εκπομπής Happy Day να την ρωτήσει για το σίριαλ.

Η αντίδραση της ηθοποιού, όμως, δεν ήταν η αναμενόμενη. Φάνηκε να εκνευρίστηκε ιδιαίτερα με αυτό το ζήτημα, διότι θεωρεί πως δεν έχει μείνει τίποτα για να απαντήσει σχετικά με αυτό.

Η ενόχληση της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους σε ερώτηση δημοσιογράφου

«Δεν αγχώνομαι όταν με βλέπουν στη σκηνή ο σύζυγός μου και τα παιδιά. Περιμένω την κριτική τους, αλλά όχι τώρα, σε μια πιο χαλαρή στιγμή. Έπαιζα δραματικό μονόλογο και στην πρώτη σειρά θεατής ροχάλιζε τόσο δυνατά και δεν ξυπνούσε με τίποτα. Έχει συμβεί να σηκώσουν τηλέφωνο, αλλά εντάξει, είναι μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά.

Ο κόσμος δεν με ρωτάει για τους Ψίθυρους Καρδιάς, εσείς με ρωτάτε. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί, απλά δεν έχω κάτι καινούργιο να απαντήσω. Έγινε 25 χρόνια πριν και δεν γεννιέται κάποια καινούργια απάντηση. Τα έχω πει πολλές φορές. Είναι μέρος και αυτό της δουλειάς μας», είπε χαρακτηριστικά.

Τι συνέβη, όμως, 25 χρόνια πριν;

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 1/11 η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για όλους και για όλα, όπως κάνει κάθε φορά.

Αναφορικά με το μίνι remake της επιτυχημένης σειράς του ’90, «Ψίθυροι καρδιάς», είπε αρχικά: «Πήγα πολύ χαλαρή και δεν το περίμενα. Ήταν πολύ συγκινητικό. Το ξέραμε ότι θα γίνει αλλά δεν περίμενα ότι θα αισθανθώ μία γλυκιά συγκίνηση. Όλο αυτό μου φέρνει μια νεότητα, μία άγνοια κινδύνου, όσα έχεις σε εκείνη την ηλικία».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές: «Το μεγάλο πρόβλημα σε όλο αυτό είναι η ετεροχρονισμένη αντίδραση. Έχεις μεγαλύτερες ελπίδες να σωθείς ή να σωθεί κάποιος άλλος να μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Τότε όταν μου συνέβησαν, ξέρω γιατί δεν μίλησα. Τώρα ήρθε η στιγμή».

Για το πρώτο διάστημα της σχέσης της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη: «Μέχρι να αποφασίσουμε ότι είμαστε μαζί, μέχρι να είμαστε μαζί, μέχρι να μείνω έγκυος και τα λοιπά πέρασε πολύ λίγος καιρός. Περίπου 3-4 μήνες.

Ήμουν έγκυος όταν μείναμε μαζί. Ο Φάνης μου είπε πρέπει να μείνουμε μαζί τώρα, πώς θα γίνει; αλλά εγώ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι λίγο της συνήθειας και έλεγα ωραία είναι μόνη μου, απλά να συναντιόμαστε. Ο Φάνης ήρθε στο δικό μου σπίτι και όχι – το στερεοτυπικό – εγώ στο δικό του».

Για το πρώτο διάστημα της συγκατοίκησής τους: «Στην αρχή μου ήταν λίγο άβολο, γιατί ο Φάνης έχει έναν δικό του τρόπο ύπαρξης, διαφορετικό από εμένα. Εμείς γνωριστήκαμε, κάναμε οικογένεια, όλα μαζί. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι σωστό, όμως είμαστε μαζί 15 χρόνια τώρα».